Principal » general » LoaderDroid: Un manager de descărcări excelent pentru Android

LoaderDroid: Un manager de descărcări excelent pentru Android

general : LoaderDroid: Un manager de descărcări excelent pentru Android

Ca utilizator arzător al Windows, folosesc Internet Download Manager ca manager de descărcări implicit pentru aproape (dacă nu) fiecare tip de fișier de pe PC-ul meu. Deci, când am început să folosesc Android pe telefonul mobil, am început în mod normal să caut un manager de descărcare Android care să poată replica versatilitatea și rezistența pe care mi-o oferă IDM-ul pe PC-ul meu.

Căutarea unui manager de descărcări capabil a fost oarecum uscată, deoarece nu aveam multe alternative atunci când am vrut să caut unul. Recent, deși am dat peste LoaderDroid.

Acest manager de descărcări minunat pentru Android are o versiune oarecum abruptă a Internet Download Manager pentru Windows într-un pachet frumos. Caracteristicile LoaderDroid includ:

  • Descărcări sustenabile (continuă încărcarea din același loc a fost întrerupt)
  • Pauză automată la pierderea conexiunii
  • Revenire automată la reapariția conexiunii
  • Interceptează linkurile din browser și din alte aplicații
  • Puteți defini ce conexiune este permisă pentru fiecare legătură (WI-FI, 3G etc.)
  • Încărcarea mai rapidă prin divizarea încărcării în părți
  • Programare

LoaderDroid este foarte inteligent, așa cum sa subliniat prin caracteristicile sale de mai sus. Un alt lucru pe care aș vrea să-l subliniez este că dacă descărcați un fișier și cumva nu reușește la jumătatea drumului, puteți obține de fapt un alt link pentru același fișier și introduceți-l în LoaderDroid și acesta va relua descărcarea fișierului IDM stil, destul de dulce dacă mă întrebi pe mine.

Datorită faptului că locuiesc într-o țară ca Nigeria, unde rețelele sunt în general instabile, având un manager de descărcări mă salvează când aud descărcări de fișiere de dimensiuni medii sau mari în caz de deconectare sau de rețea lentă.

Dacă dețineți un dispozitiv Android, atunci LoaderDroid este o recomandare excelentă pe care o voi da oricând, oricând.

De asemenea, citiți: Nokia lansează Ovi Life Tools în Nigeria

Descărcați aplicația LoaderDroid din Magazin Google Play.

Recomandat
Lasă Un Comentariu