Principal » general » Ca oaia condus la sacrificare

Ca oaia condus la sacrificare

general : Ca oaia condus la sacrificare

Noaptea trecută, o rețea GSM din Nigeria și-a aruncat clienții într-o imagine neagră. Nu a fost prima dată. Îmi pariez viața că nu va fi ultima. În plus, o mulțime de abonați au raportat, de asemenea, timpul lor de dispariție.

În mod obișnuit, abonații sunt plini de agresiune - și fac ceea ce este obișnuit. În mod obișnuit, vreau să spun, râzând, plângându-mă, bâlbâind și chiar bârduind.

Ceea ce mi se pare ciudat este cum o rețea se plânge atât de mult de abonați, dar nu se gândesc niciodată să-și piardă SIM-ul. Pe bune, revino-ti! Aruncați SIM-ul și obțineți altul, sau STFU!

Nu-mi spuneți că toate rețelele sunt aceleași, deci nu există nici o schimbare de utilizare. Nu; nu sunt la fel. Am o SIM pentru fiecare rețea în scopuri de revizuire și monitorizare și știu că nu sunt la fel. Desigur, această rețea nu este singura cu deficiențe. Toți au deficiențe.

Ca toate OS-urile și platformele au deficiențe. Oamenii ar trebui să se uite la ceea ce au nevoie și să folosească ceea ce funcționează pentru ei. Acest ciclu continuu de tiraje împotriva defectelor rețelei mă deranjează. Faceți ceva despre asta sau taci. Mergeți în altă parte. Luați un avocat și să-i dați în judecată. Organizați un pichet. Orice este legal. Opriți spumarea în gură.

Suntem atât de docili ca popor. Oaie. Mumu . Este convingerea mea că plângerile și murmurările sunt distracția națională a nigerienilor.

Este ca și cum ai fi violat din nou și din nou de același tip, dar continuă să stai cu el. Ai nevoie de ajutor. Ajutor foarte serios.

De asemenea, citiți: Cum să redirecționați mesajele text ca e-mail pe iPhone

Trage-ma, apoi du-te un Pastera fericit (daca reteaua ta te lasa) !!

Recomandat
Lasă Un Comentariu