Principal » general » Viata cu Symbian Belle: De ce nu mai pot da Nokia N8

Viata cu Symbian Belle: De ce nu mai pot da Nokia N8

general : Viata cu Symbian Belle: De ce nu mai pot da Nokia N8


Am avut cea mai nouă versiune a Symbian Belle ROM pe care am dat-o pe Nokia N8 de peste 24 de ore acum, și aici este rezumatul meu:

N8 cu Belle are performanțe radio mai bune decât alte mărci, gestionează apelurile mai bine decât alte mărci, ocupă de departe cele mai bune imagini printre telefoane mobile, înregistrează videoclipuri de top, dispune de redare audio și video excelentă, joacă jocuri HD, se conectează la televizor, cu PC-ul meu, are modul de stocare în masă, manipulează unitățile flash USB, rulează ca un camp chiar pe procesorul de 680MHz, are o viață bună a acumulatorului și are acum o interfață de top cu o notă uimitoare. De ce aș vrea pe pământ ceva de la altă platformă?

Nu te voi plictisi cu capturi de ecran, așa cum NgDude ți-a oferit deja unele în postul lui, ai bile pentru Belle? E foarte sexy! (și articolul lui a fost instrumental pentru a mișca N8 meu la Belle, în primul rând).

Ceea ce voi face este să furnizez mai multe informații de pe site-ul oficial Nokia Conversations.

Forme libere, redimensionabile, live : widget-uri cum ar fi ceasul, e-mailul, music player-ul, contactele preferate și calendarul au fost reproiectate și acum vin în cinci dimensiuni diferite. Ele pot fi, de asemenea, redimensionate și rearanjate pentru a crea un set complet personalizat de ecrane. Există, de asemenea, noi miniaplicații "Toggle" pentru activități precum comutarea pe Bluetooth și schimbarea profilurilor.

Mai multe case de ecran : cu Symbian Belle, numărul maxim de casete se ridică de la trei la șase, deci acum puteți avea absolut totul aproape de mana.

Bară de stare îmbunătățită : bara de stare oferă o imagine modernă, plată și încorporează o filă de notificări care încorporează setări comune și notificări de mesaje primite, apeluri nepreluate și restul.

Navigare modernizată : bara de navigare și opțiuni din partea inferioară a ecranului oferă un aspect modern, similar cu cel prezentat pentru prima oară pe Nokia N9.

Aplicații noi : o nouă suită de aplicații de afaceri puternice de la Microsoft include Lync (IM pentru companii, cum ar fi Microsoft Communicator), Sharepoint, OneNote, Exchange ActiveSync și PowerPoint Broadcaster.

Ecranul de blocare informativă : ecranul de blocare vă spune acum despre apelurile pierdute, mesajele din căsuța de e-mail și multe altele, astfel încât să puteți verifica telefonul dintr-o privire. Acum puteți adăuga și o imagine de fundal colorată pe ecranul de blocare.

Dispozitivele NFC : cu Symbian Belle, comunicațiile Near Field (NFC) sunt acum integrate profund în sistemul de operare, astfel încât să puteți partaja imagini, să vă conectați cu accesoriile și să faceți check-in - toate cu doar o atingere.

Multitasking vizual : Acum puteți naviga între imagini live mai mari ale aplicațiilor dvs. deschise pentru a vedea ce se întâmplă dintr-o privire și pentru a vă deplasa rapid între aplicații.

Sursă

Pentru a încheia, trebuie să aveți o experiență reală cu Belle, pentru a înțelege cât de bun este UI. Având gustul lui Belle, nu există nici o cale pe pământ să mă întorc la Anna. Am încercat - am revenit la Anna - și am eșuat. După câteva zile, a devenit insuportabilă.

Citește și: 1.4GHz Sony Ericsson Arc S a anunțat

Mă întorc la utilizarea Symbian Belle pe prețiosul meu Nokia N8 și nu par să fiu capabil să mai pun această navetă.

În plus, sunt în principiu o persoană cu tastatură hardware și, deși încă dețin un Nokia E7 cu una dintre cele mai bune tastaturi hardware de pe piață, l-am înlocuit cu N8 ca dispozitiv inteligent zilnic.

Așa este doamna Belle bună.

Recomandat
Lasă Un Comentariu