Principal » general » Viața începe la 40 de ani, dar devine interesantă la 150 de ani

Viața începe la 40 de ani, dar devine interesantă la 150 de ani

general : Viața începe la 40 de ani, dar devine interesantă la 150 de ani

Acum cinci săptămâni, am avut timp cu familia mea devreme într-o sâmbătă dimineață când fiica mea a exclamat că am părul alb pe capul meu. Era atît de vocală în privința asta. Trebuia să-i explic că toată lumea îmbătrânește și că într-o zi va avea la fel. I-am arătat cum bunicii ei aveau mult mai mult păr alb decât mine. Fata proastă a mers înainte ca să-i spună bunicii să-și lamentă părul alb la fel. Desigur, bunica ia dat o explicație asemănătoare cu ceea ce am dat deja. Da; cu toții îmbătrânim.

Înainte de această perioadă, nu m-am gândit prea mult la zicala "Viața începe la 40". Dar când am abordat această vârstă, a devenit aproape imposibil să evităm să ne gândim la asta. Ca atare, am discutat despre asta de aproximativ o lună acum. Ce înseamnă viața care începe la 40?

La 20 de ani, ai avut vise și ai făcut planuri construite pe idealuri. În mintea ta, ai avut lumea figura, dar cu puțină sau fără experiență. La 30 de ani, ai fost difuzat pe baza idealurilor tale - și acumulând experiență de-a lungul drumului. Probabil ați descoperit diferența dintre idealuri și realitate și ați încercat să găsiți locul dvs. dulce. Ai descoperit că viața nu era într-adevăr negru sau alb, dar 70 de nuanțe de gri. La 40 de ani, șansele sunt că ați văzut și ați experimentat destul de mult din viață pentru a forma valorile și principiile pe care le veți trăi până în restul vieții.

La 40 de ani, nu aveți multe dintre grijile (reale sau imaginare) pe care le aveați când aveați 20 sau 30 de ani. La 40 de ani, ați învățat ce este important pentru dvs. și ce nu este - și nu vă puteți deranja cum alții se simt în legătură cu toate acestea. La 40 de ani, ați eșuat și ați reușit, sau ați reușit și ați eșuat, în funcție de ordinea și ciclul pe care au venit experiențele dvs. Și, sperăm, ați învățat din eșecuri. La 40 de ani, ai și făcut lucruri. Ești cunoscută pentru ceva sau o varietate de lucruri. Aveți prioritățile fixate ferm și, cel mai probabil, așezate în piatră.

Citiți și: Când ați curățat ultima dată dispozitivul?

Sperăm că ați învățat, de asemenea, să fiți mai deschisi pentru aprecierea și respectarea opiniilor altor popoare, chiar dacă nu sunteți de acord cu acestea. Deci, în timp ce știi ce vrei din viață, poți vedea clar cum cealaltă persoană poate fi fericită, nu vrea ceea ce vrei. Poate că aceasta este cea mai dificilă parte a îmbătrânirii.

În timp ce viața nu începe literalmente la 40 de ani, poate că nu este departe de adevărul că într-adevăr începeți să trăiți cu adevărat viața în termenii voștri la 40 de ani. Astăzi, eu sunt vârsta proverbială de 40 de ani. Aici stau la intersecția povestea populară că viața începe la 40 de ani. Iată-mă, aștept cu nerăbdare la cei mai uimitori ani ai vieții mele. Vedeți, tocmai am început să trăiesc!

La 40 de ani, în timp ce nu am tot ce-mi doresc, mă simt împlinită. A fost o pungă mixtă pentru mine, dar viața este așa pentru toată lumea pe care o cunosc. Află mai multe despre mine aici.

PS : Daca iti plac masinile rapide si bicicletele ca mine, viata poate incepe la 40 de ani, dar cu siguranta devine foarte interesanta la 150! Sa mergem!!

Recomandat
Lasă Un Comentariu