Principal » general » LG achiziționează sistemul de operare Web de la HP, se concentrează pe televizoarele inteligente

LG achiziționează sistemul de operare Web de la HP, se concentrează pe televizoarele inteligente

general : LG achiziționează sistemul de operare Web de la HP, se concentrează pe televizoarele inteligente

O altă dezvoltare interesantă este știrea că producătorul de telefoane mobile, LG, achiziționează sistemul de operare mobilă, WebOS, de la HP. Da. Drum roll ... ..

Detaliile complete ale achiziției nu sunt încă clare pentru mine, însă sursele de știri spun că LG intenționează să implementeze WebOS pentru a propune o nouă gamă de televizoare inteligente. Cu WebOS, acum LG poate merge cap-to-head împotriva Google Smart Tvs. Nu?

Cu toate acestea, ceea ce este de a le împiedica de la implementarea lor pentru mobil prea? În opinia mea, va fi dificil pentru LG să obțină dezvoltatori pe platforma WebOS în cazul în care decide să-l mobilizeze. Aceasta este cea mai mare barieră din câte vă pot spune. Dar este suficient să spunem că cel puțin LG deține un sistem de operare cu capacitate mobilă pe care poate să-l revină.

Oricum, speculațiile deoparte, cel puțin WebOS nu se termină până la fel de mort ca pe care l-am pronunțat. De la lansarea lui Palm în 2009 la HP (2010) la Open Source (2012) și acum în mâinile LG. Pfiu! Ce istorie dramatică a funcționat acest sistem de operare mobilă o dată orfan.

Recomandat
Lasă Un Comentariu