Principal » general » LG are ceva ce-i drept că alții se zbat

LG are ceva ce-i drept că alții se zbat

general : LG are ceva ce-i drept că alții se zbat

Nu am lucrat cu LG Arena sau cu niciun alt dispozitiv care rulează noua interfață de utilizator LG cu praf, foarte bine numită "S-Class". Dar nu m-am ocupat nici de Apple iPhone. Totuși, nu există nicio dispută despre interfața de vârf pe care iPhone-ul o are.

În cazul în care revizuirea rave că noul LG Arena este obtinerea este tot ce trebuie să treci, un underdog erstwhile a ajuns dreptul de ceea ce giganți se împiedică și bâzâi.

Interfața TouchWhiz a Samsung este mai mult o lovitură și o dorință . Noua ediție S60 a noii versiuni Nokia nu are factorul de fluiditate și Waow, și încă se folosește în folosință aici și acolo. HTC TouchFLO este doar un strat subțire de glazură împrăștiat peste WinMo OS și interfață.

Dar LG U-Class UI pur și simplu roci și pare să devină cel mai bun lucru care sa întâmplat cu telefoanele mobile de la iPhone. LG face ceva corect.

Cu câteva săptămâni în urmă, am achiziționat o gamă mijlocie LG, modelul KS360 cu tastatură QWERTY și touchscreen dialer. Nu este Arena și cu siguranță nu rulează S-Class, dar chiar și acel dispozitiv mi-a lăsat o experiență foarte bună. Dayo și cu mine suntem de acord că LG a făcut o treabă bună cu un astfel de dispozitiv accesibil. Feedbackul haptic și capacitatea de reacție a ecranului touchscreen sunt foarte bune. Și din punct de vedere funcțional, LG nu a tras nici o lovitură. Da; dispozitivul are câteva zgarieturi, dar pentru prețul său, o afacere.

Apoi, acolo este LG Cookie, de asemenea, obținerea de comentarii bune aici și acolo. Coincidență? Sau LG a lovit mizeria?

Articol asociat: LG KM900 Arena: O atingere de clasă

Recomandat
Lasă Un Comentariu