Principal » general » LG GW550 Review Partea 2 - Noțiuni de bază

LG GW550 Review Partea 2 - Noțiuni de bază

general : LG GW550 Review Partea 2 - Noțiuni de bază

Dacă nu ați citit prima parte a revizuirii LG GW550, acum este momentul potrivit pentru.

În această a doua parte, voi împărtăși un pic mai mult despre GW550 și de ce picior de dispozitiv și am început.

În primul rând, pachetul de vânzări avea un "telefon Windows" tipărit cu îndrăzneală în colțul din dreapta sus. Sub acest lucru este "Dual Speaker Smartphone" tipărit cu roșu aldine, astfel încât LG pare să comercializeze acest telefon pentru abilitatea sa de sunet stereo. Dar voi veni la asta mai târziu.

În pachet era telefonul, bateria de 1300mAh, căștile audio cu porturi propietoare (LG trebuie să scape de propriile conexiuni de port și să îmbrățișeze miniUSB rapid), cablu de date USB - din nou cu un port propriu, încărcător de baterie și un manual mic. Cutia este destul de compactă.

Căștile setului cu cască sunt atât de mari, încât se simt imediat neplăcute în urechile mele în decurs de 15 secunde de la folosirea lor. Nu sunt sigur ce gândeau designerii LG atunci când au venit cu ei, dar pot învăța ceva sau doi de la băieții care au creat căștile Samsung Jet. Acestea sunt mult mai mici și au sfaturi moi care alunecă direct în urechi confortabil.

Castile Samsung Jet spre stânga; Căștile LG GW550 la dreapta

Difuzoarele duale GW550 sunt situate la spate în jurul deschiderii camerei. Ele privesc partea - cuprinsă în argint. Foarte elegant.

GW550 este un dispozitiv mare. Nu este atât de mare încât să-l transforme într-o cărămidă sau incomodă să poarte, dar este mai mare decât Samsung B7320 și Samsung Jet. Amintiți-vă de tastele mari de pe tastatură pe care le-am menționat în prima parte? Desigur, trebuiau să vină de undeva!

De asemenea, citiți: De aceea rețelele mobile încearcă să pună un smartphone în mână

În imaginea de mai sus, puteți vedea cât de mult sunt cheile de pe GW550 comparate cu B7320. Mai jos, avem Samsung Jet și LG GW550 într-un grup de împușcat. Observați, bineînțeles, că afișarea absolut superbă a jetului! Aaaaaa ....

Noțiuni de bază: Telefonul meu de salvare!
Aceasta este partea frumoasă. Am pornit LG GW550 și l-am încărcat complet în câteva secunde.

Amintiți-vă Microsoft My Phone? Am folosit-o pentru sincronizarea și copierea de rezervă a contactelor, calendarului, SMS-urilor, fotografiilor, clipurilor video etc. atunci când am avut Sony Ericsson X1 înapoi în octombrie 2009. De asemenea, l-am folosit cu Samsung B7320.

Ei bine, o aplicație care a fost lansată cu Windows Mobile 6.5, iar LG o are. Am lansat-o, am înregistrat-o și, în câteva minute, toate fișierele mele au fost restaurate la GW550.

Poate că ați putea să nu înțelegeți cât de dulce este asta până când o veți folosi. Nu se conectează la PC pentru a transfera fișiere sau pentru a sincroniza contactele. Totul OTA în câteva minute, și am fost bine să plec. Microsoft a avut dreptate. Este un mod fără stres de comutare a telefoanelor.

Rețineți, de asemenea, că dacă aveți mai multe telefoane Windows, puteți să vă sincronizați datele pe mai multe dispozitive pe care le aveți prin intermediul telefonului meu. Neat.

Trebuie sa spun ca GW550 si cu mine am inceput bine. În următoarea parte, voi examina modul în care GW550 gestionează serviciile de bază pe care le folosesc pe orice dispozitiv mobil: date mobile, navigare pe Internet și e-mail. Nu pleca!

Recomandat
Lasă Un Comentariu