Principal » recenzii generale » LeTV Le 1S Review: Preț scăzut; Pe baza specificațiilor

LeTV Le 1S Review: Preț scăzut; Pe baza specificațiilor

recenzii generale : LeTV Le 1S Review: Preț scăzut;  Pe baza specificațiilor

Marca chineză, LeTV, și-a lansat linia de smartphone-uri o vreme înapoi pe gazonul său de acasă. Cu toate acestea, recent, marca a ajuns în India. LeTV, recent reînvățată ca LeEco, a lansat două smartphone-uri în țară, inclusiv Le Max și Le 1S. Dintre cei doi, Le 1S cu prețuri mai mici a reușit să ne atragă atenția. Acest telefon aduce o mulțime de primele la segmentul bugetar din India și a fost evident în modul în care dispozitivul a fost vândut în India. Astfel a fost nebunia pentru dispozitivul pe care brand-ul pretinde că la vândut 220.000 de unități în doar trei vânzări instantanee. Consultați specificațiile complete LeTV Le 1S. Am reușit să ne apucăm de unitatea proprie și aici este o revizuire cuprinzătoare a telefonului.

Proiectați și construiți calitatea
În ultima vreme, piața telefoanelor din India a fost o mărturisire a atenției față de design și LeTV Le 1S este unul dintre primele smartphone-uri care a adus șasiu metalic unibody complet în acest segment de preț. De obicei, smartphone-urile placate cu metal tind să se simtă grele și voluminoase. Cu toate acestea, LeTV Le 1S cântărește doar 170g și este ușor de utilizat cu o singură mână. Totuși, acest lucru ar putea duce la presupunerea că metalul folosit ar putea fi un material ieftin, ceea ce nu este cazul. Le 1S se simte la fel de premium ca și unele dintre smartphone-urile smartphone-uri de vârf de pe piață. Cu toate acestea, un glitch care a fost raportat este că există o mică diferență între șasiul metalic și panoul frontal. Minim, dar este acolo. Am descoperit că este adevărat în unitatea noastră și că, deși nu este nimic de îngrijorat, utilizarea îndelungată ar putea deveni un punct de colectare pentru praf și umiditate.

De asemenea, citiți: Dezbatere: Ce definește categoria unui telefon mobil - specificații sau preț?

Afişa
LeTV a echipat smartphone-ul său de debut de buget cu un ecran mare de 5, 5 inch, care arată destul de decent în interior. Cu toate acestea, este afectat de o problemă care se întâmplă să fie comună tuturor producătorilor chinezi de telefoane mobile. În timp ce ecranul se simte destul de ascuțit și luminos sub lumină scăzută, datorită rezoluției de 1920 x 1080 pixeli, este considerabil slab în aer liber. Este deosebit de greu de utilizat sub lumina directă a soarelui. În unele cazuri, ne-am găsit recurgând la vechiul truc de vârstă de a cupping palma noastră în jurul ecranului pentru a vedea ce este pe ecran, ceea ce nu ar trebui să fie cazul având în vedere că există o opțiune de luminozitate automată.

Hardware și specificații
Pe hârtie, LeTV LE 1S a fost echipat cu un procesor puternic Octio-Helio X10 Turbo 2.2GHz, însoțit de GPU Power VR G6200 și 3GB de memorie RAM. Aceasta este una dintre cele mai bune combinații disponibile la acest preț și permite telefonului să gestioneze cu ușurință jocuri extinse precum Asphalt 8 și Dead Trigger 2. Pe partea frontală a hardware-ului, există un port USB de tip C, care este în fază incipientă în acest moment și pentru care încă nu sunt disponibile multe accesorii compatibile. Panoul din spate al dispozitivului găzduiește una dintre caracteristicile sale cheie - un scaner de amprente digitale cu oglindă finisată pe partea superioară. Cu toate acestea, poziționarea scanerului de amprentă prezintă un ușor inconvenient deoarece nu puteți debloca receptorul dacă acesta este așezat pe o suprafață plană. Cu toate acestea, este mai confortabil decât cel din față atunci când țineți dispozitivul și este, de asemenea, uimitor de rapid în deblocare.

De asemenea, citiți: Acesta este modul în care telefoanele ar trebui să fie numit

aparat foto
LeTV a plasat o cameră primară de 13 megapixeli pe panoul din spate, însoțită de o bliț cu LED, care a dat rezultate mixte. Efectuează destul de bine atât în ​​condiții de lumină scăzută, cât și în condiții de zi cu rezultate uimitoare. De asemenea, aparatul foto produce rezultate bune când fotografiați cu macro-uri, iar detaliile sunt greu de pierdut în imagini. Cu toate acestea, uneori camera a avut propriul timp dulce de focalizare, ceea ce ar putea duce la pierderea momentului perfect perfect dacă nu vă bazați decât pe Le 1S. Panoul frontal are un shooter de 5 megapixeli, care a generat din nou rezultate bune în apeluri auto și video. Iată două fotografii în aer liber pe care le-am luat:

Sistem de operare
LeTV Le 1S vine cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop preinstalat în el, ceea ce, în sine, este o experiență destul de mare. Cu toate acestea, LeTV a jupuit puternic sistemul de operare stoc cu propriul EUI 5.5, pe care o interfață cu totul nouă și ca majoritatea interfeței chinezești, lipsește un sertar de aplicații.

Meniul de setări și panoul recent al interfeței cu utilizatorul poartă o asemănare puternică cu iOS-ul Apple, care este o normă cu majoritatea mărcilor chinezești. Un lucru bun despre interfața personalizată a utilizatorului este că acesta nu are instalat niciun bloatware, deoarece LeTV nu are servicii care să fie oferite în India. Este de remarcat aici că varianta chineză Le 1S are un ecran Blinkfeed ca un ecran suplimentar care enumeră toate serviciile LeTV pe o singură pagină. Cu toate acestea, suntem bucuroși doar că a fost omisă în versiunea indiană, rezultând o experiență mai puțin clară.

De asemenea, citiți: Slither.io pune în joc jocul clasic de șarpe

Concluzie
Dacă luați în considerare eticheta de preț INR 10, 999 pe care Le 1S vine cu, nu există nici un alt telefon în acest segment care ar putea bate-l. Singurele chinuri din armura pe care le-am putea găsi sunt: ​​chestiunea focalizată în aparatul de fotografiat, care este neglijabilă, indicii de împrumutare a interfeței utilizatorilor de la iOS și vizibilitatea slabă a expunerii în aer liber. Cu toate acestea, telefonul tarifă mult mai bine decât contemporanii săi, cum ar fi Huawei Honor 5X, Lenovo K4 Note, fără a mai menționa că este și mai ieftină.


[schemă tip = "revizuire" url = "// www.mobilityarena.com/letv-le-1s-review-low-price-high-specs/" name = "LETV LE 1S REVIZUIRE: LOW PRICE; HIGH ON SPECS "rev_name =" LeTV Le 1S "autor =" Sanjeev Kumar "pubdate =" 2016-02-22 "]
Recomandat
Lasă Un Comentariu