Principal » general » Lenovo IdeaPhone? Nici o idee!

Lenovo IdeaPhone? Nici o idee!

general : Lenovo IdeaPhone?  Nici o idee!

Lenovo nu este un nume de uz casnic în aceste părți. Prin zeii mobilului, cred că am auzit doar numele în timpul CES sau MWC. Sau în timpul anunþurilor despre piaþa smartphone-urilor sau ceva de genul asta. Aceasta nu este o problema. Nu am văzut niciodată un telefon Lenovo înainte. Dar cum este aceasta problema pentru mine sau pentru oricine altcineva? Cauta-ma. Totuși, ei fac telefoane mobile, și asta este de obicei tot ce-mi pasă, știi tu.

Lenovo este prezent la CES în curs de desfășurare din SUA și anunță câteva telefoane mobile, totuși. Cel puțin specificațiile sunt impresionante. Ei au un phablet care primește o bună atenție, iar apoi au gama lor IdeaPhone . Știi, ca Samsung are Galaxy și LG are Optimus și Nokia are Lumia . Ai citit acest drept: IdeaPhone.

Uneori vă întrebați cine este în spatele acestor scheme de branding / nume. IdeaPhone? Nici o idee! Sau ar putea fi doar eu.

Între timp, îmi place varianta albastră a Lenovo IdeaPhone S890 (prezentată mai sus). Acesta ruleaza Android 4.2 Jelly Bean si are un display de 5 "qHD (540 x 960 pixeli) si exista o camera de 8MP cu flash in kitty prea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu