Principal » general » Lenovo cumpără Motorola de pe Google

Lenovo cumpără Motorola de pe Google

general : Lenovo cumpără Motorola de pe Google

Chineză PC și smartphone gigant, Lenovo a fost de acord să cumpere de afaceri Motorola dispozitive mobile de la Google, pentru suma de 2.91 miliarde dolari. Lenovo este producătorul mondial de smartphone-uri din lume.

Acordul este supus aprobării atât de către autoritățile americane, cât și de cele chineze. În timp ce Statele Unite ale Americii au fost atenți la companiile chineze care achiziționează companii americane, nu este pentru prima dată când Lenovo va face așa ceva cu succes, așa că există o șansă ca aceasta să treacă. În 2005, Lenovo a achiziționat divizia IBM ThinkPad.

În conformitate cu această afacere, gigantul de căutare va păstra majoritatea brevetelor de telefonie mobile ale Motorola, considerând activele sale de premiere. Deci acolo. Google nu mai are o afacere cu hardware smartphone. Dar apoi, poate că nu e mare. Motorola nu a revenit încă la profitabilitate. Anunța pierderi înainte ca Google să o achiziționeze în 2011 și încă înregistrează pierderi până în prezent.

Cu Lenovo deschizând magazin în Nigeria, înseamnă că Motorola (sau fantoma sa) este în cele din urmă oficial înapoi în țară? Errrr ....

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu