Principal » general » Ineptitudinea legendară a agentului mediu de îngrijire a clienților Glo

Ineptitudinea legendară a agentului mediu de îngrijire a clienților Glo

general : Ineptitudinea legendară a agentului mediu de îngrijire a clienților Glo

Urăsc scrisori împotriva companiilor. Știu ce daune pot face astfel de scrieri. Inca; deseori se pare că unele companii se bucură de împingerea abonaților la marginea stâncii.

Permiteți-mi să deschid acest articol cu ​​întrebarea: Cine bazooka antrenează agenții de îngrijire a clienților de la Glo?

Cu ani în urmă, deși aveam setările corecte GloDirect pe smartphone-ul meu Sony Ericsson P800, băieții de la GloWorld Opebi nu puteau să-mi facă linia de lucru. Mi sa dat un număr la Glo VI să sune.

Doamna de la celălalt capăt al liniei a insistat că setările mele au fost greșite (deși mi-am explicat ad-greață că nu erau) și mi-a cerut să vin până la Insula Victoria pentru a verifica telefonul.

Mi-a fost evident că linia mea nu fusese activată / provizionată / indiferent de schimbarea lor, și am spus așa, dar nici măcar nu ar fi putut să-i distragă această posibilitate.

Am găsit timp să conduc acolo. Largul privea setările și roșu roșu - setările erau corecte. Ea a cerut să meargă la sală de inginerie și sa întors pentru a confirma ceea ce i-am spus deja de o sută de ori la telefon de 15 kilometri și multe ore în trafic - linia mea nu fusese prevăzută.

A fost la GloWorld Opebi că un client de genitiv de -al meu a fost spus cu ani în urmă că Sony Ericsson P910i nu a putut naviga 3G. El a venit la mine cu problema. Am pus-o pentru el și el a fost de navigare 3G în 10 minute.

La Gloworld Opebi mi sa spus că telefonul Nokia 9500 Communicator cu funcții de fax nu putea primi faxuri, deși am trimis și am primit câteva faxuri pe dispozitiv cu setări oficiale.

De asemenea, citiți: Ce a făcut Globacom cu licența SNO în 8 ani?

De asemenea, la GloWorld Opebi mi sa spus că setările GloFlat erau pentru PC-uri și modemuri, deci nu funcționează pe telefonul meu. Sa dovedit că doamna frumoasă nu știa ce spunea și ea, pentru că aceste setări au funcționat și continuă să lucreze astăzi pe milioane de telefoane.

Deci, ce a dus la acest articol?
Tata folosește un telefon Nokia 6760 Slide, un smartphone Symbian 3rd Edition, cu un SIM Glo pentru nevoile sale de e-mail mobil și internet.

Nokia 6760 slide

El a folosit-o în acest mod începând cu luna martie a anului trecut, când am configurat mesajul IMAP pe dispozitiv. Și-a primit poșta și a navigat fără probleme. În ultima vreme, după cum știm cu toții, serviciul de internet mobil Glo (și vocea și SMS-ul prea!) A fost o bucată de șmecherie. Ar trebui să citești Glo al lui Wale Falade cu mândrie?

Tata a făcut o excursie la Opebi GloWorld (de acum ar trebui să știi ce ejaculări nebunești să aștepte de la gurile acestor băieți și fete). I sa spus că e-mailul nu funcționează prin intermediul clientului de e-mail încorporat și că va trebui să acceseze mailurile lui prin browser.

De zeii mobilului, care încă mai spune lucruri stupide ca asta în 2011? Știi, cred că ar trebui să avem o secțiune pe acest site numită " Agenții de relații cu clienții spun lucrurile drăguțe ".

Era evident că stația de bază care o întreținea pe tata era acolo unde era problema. Vezi tu, de fiecare dată când am vizitat bătrânul meu, serviciul meu de internet mobil Glo a mers și pe AWOL. Odată ce am ieșit din zonă, a funcționat fără probleme.

De asemenea, citiți: Când tehnologia va potrivi vrăjitoria?

Am fost cu el ieri iarăși și tot timpul am fost acolo, internetul mobil pe telefonul meu Nokia N9 a fost și comat. Nu a putut căuta sau verifica e-mailurile. Nu am putut căuta sau verifica e-mailurile.

Încercați să explicați un astfel de concept simplu celor care știu să vă prezinte la Glo și aveți șanse mai mari de a muri de un atac de cord decât de a obține soluții.

I-am spus tatei să primească un SIM din altă rețea și să-i arunce ca fierul fierbinte. Sunt atât de ciudat obosit de dragostea nou-fondată a lui Glo față de mediocritate - calitatea slabă a serviciului și îngrijirea absolută a clienților.

Am probleme și cu MTN, Airtel și Etisalat. Nici unul dintre ele nu este superb, dar Glo ia ineptitudine față de o nouă definiție.

Acești tipi ar trebui să înceteze să ruleze un cazinou și să ruleze rețeaua mobilă pe care au fost autorizați să o execute!

Acolo, am spus-o. Mă simt mai bine acum? Naiba; Nu!

Recomandat
Lasă Un Comentariu