Principal » general » Stânga în frig: Mă testezi cu sârguință, draga Glo

Stânga în frig: Mă testezi cu sârguință, draga Glo

general : Stânga în frig: Mă testezi cu sârguință, draga Glo

Avem o lungă istorie împreună. Ani de parteneriat neîntrerupt. Prin gros și subțire, am dus furtunile și valurile împreună. Au fost momente când am avut un alt amant de partea. Mi-e teamă că am fost nevoită să fac asta. Din nou și din nou, m-ai lăsat în frig și trebuia să-mi găsesc consola în brațele unei alte femei. Celelalte femei mele au fost întotdeauna temporare. Nu le-am promis. Inima mea a fost întotdeauna cu tine, deși tu ai rupt și l-ai tăiat din nou și din nou.

Mă lași în frig

Nu sunt naiv. Chiar cred cu adevărat că oamenii nu se schimbă odată ce ajung la maturitate. Nu te-ai schimbat de-a lungul anilor. Din când în când, îți tragi cascadorii din nou și din nou. Uneori, criza este scurtă. În alte momente, se trage. Dar din nou și din nou, veți găsi modalități de a mă dovedi corect. Oamenii nu se schimba.

Pentru un timp, i-am spus tuturor celor cărora le-a plăcut să le asculte că nu mai vreau să țin două femei. Sau trei. Nu că am crezut că există o problemă cu asta. A fost alegerea mea. Pentru o schimbare, am vrut să călătoresc lumină. Doar tu. Nimeni inafara de tine. Timp de câteva luni, am reușit destul de bine. Am fost peste tot împreună. Doar noi doi.

Dar astăzi, ai tras din nou unul dintre cascadorii tăi. M-ai închis și mi-ai dat umărul rece. Ne-am dus împreună, și acolo, departe de casă, de la prieteni, și în mijlocul străinilor total, ai dispărut fără nici o înștiințare. După cum ați mai făcut, m-ați lăsat afară în frig. Izolat. Mesajele mele frenetice nu au trecut prin. Nici am sunat la telefon. WhatsApp, Twitter și toate canalele de comunicații au eșuat. Eram singur în lume.

De asemenea, citiți: Glo crește alocarea pe planul de date Always Micro

Așezat la marginea drumului, am văzut că oamenii vin și pleacă. M-am gândit cât de frumos ar fi fost o altă femeie în a cărei brațe aș putea să alerg la acel moment. Cineva să-mi ofere o comunicare. Așadar, era necesar să vorbim, să ajungem și să ajungem. Aveam nevoie de căldură și de confort. M-am simțit așa de rece.

M-am îngrijorat și m-am îngrijorat de rău, dar nu am primit niciun cuvânt din partea ta. Singur, am pornit în călătoria singuratică acasă sub soarele tropical arzător. Am rămas în frig în căldura sufocantă. Călătoria înapoi acasă era una oribilă. Am încercat să mă duc, dar întotdeauna fără succes.

Atunci, când eram aproape acasă, din blues te-ai arătat din nou. Adevărat în formă, nu ți-ai oferit scuze. Era de afaceri ca de obicei. Te-ai dus să-ți faci chestia și te-ai întors. Lumea nu sa încheiat. Totul a fost bine din nou.

Te iubesc și am refuzat până acum opțiunea de divorț. La urma urmei, care sunt șansele ca înlocuitorul dvs. să nu fie atât de rău? Cu toate acestea, sunt sigur că acum vreau o altă femeie. Vreau un refugiu cald de răsfăț pentru mine în aceste perioade de crize nebunești ale tale. Trebuie să spun că mă testezi cu adevărat. Mă testezi foarte mult, dragă Glo.

Recomandat
Lasă Un Comentariu