Principal » recenzii generale » Regele pionierilor: Microsoft Lumia 430 Dual SIM review

Regele pionierilor: Microsoft Lumia 430 Dual SIM review

recenzii generale : Regele pionierilor: Microsoft Lumia 430 Dual SIM review

În ultima vreme, Microsoft sa concentrat pe realizarea de telefoane mobile, low-end (mai ales Dual SIM). Microsoft Lumia 430 Dual SIM este cea mai ieftină dintre aceste oferte și o reprezentare perfectă a planurilor companiei. Este acest dispozitiv în valoare de eticheta de preț "ieftină" ? Trăiește în așteptare? De ce trebuie să cumpărați acest dispozitiv în primul rând?

Privind caracteristicile sale cheie:

  • Touchscreen capacitiv de 4 inci, 480 x 800 pixeli (235 PPI).
  • Windows Phone 8.1 (cu asigurarea actualizării Windows 10).
  • Procesor dual-core de 1, 2 GHz, 1 GB RAM.
  • Cameră de 2 MP, număr de pixeli 1600 x 1200 pixeli, Cameră VGA orientată spre față.
  • 8 GB de stocare internă.
  • Suport dual SIM, Atât Micro-SIM, cât și 3G.
  • 1500 mAh acumulator

Dezavantaje principale

  • Camera frontală și din spate ar fi avut un rating mai mare de megapixeli.
  • Mai puțin de 3 GB de stocare disponibilă pentru utilizatori.

Citiți detaliile detaliate detaliate Lumia 430 Dual și experiența Lumia 430 Hands.

Hardware și proiectare:
Microsoft Lumia 430 - cum ar fi alți frați Microsoft - este bine construit, nu arată sau se simte ieftin. Capacul din spate este un material plastic din policarbonat care acoperă spatele și se întinde spre lateral. Ecranul de 4 inci se potrivește bine în mâinile dvs. și nu vă simțiți că simțiți din plastic ieftin când manipulați acest dispozitiv.

Software și afișare:
Avem preinstalat Windows Phone 8.1 cu un upgrade promis la Windows 10, deși nu avem încă de instalat previzualizarea Windows 10 aici. Telefonul vine cu instrumentele obișnuite ale Microsoft pentru a vă face viața mai ușoară. Lucruri precum Call / SMS Blocker, Kids Corner, Work Place, Driving mode etc sunt exemple bune.

De asemenea, citiți: Opțiuni în Mobile Web Design

Telefonul are un afișaj de 400 x 800 care nu este rău având în vedere prețul. Afișajul este curat fără spălare sau suprapunere a culorilor.

Aparat foto:
Acest departament este în cazul în care acest Lumia nu este atât de impresionant, dar nu-l învinovățim, totuși, având în vedere prețul. Camera de luat vederi 2MP produce imagini decente în condiții de iluminare bună, amintiți-vă că nu există nici o bliț. Camera frontală cu rezoluție VGA face tot ce poate. Iată o comparație cu 8MP Gionee M2, a se vedea exemplul de mai jos.

Microsoft Lumia 430 Dual

Gionee M2

Multimedia:
Microsoft Lumia 430 Dual este un interpret media întelept. Difuzoarele mono din spate au o ieșire sonoră puternică. Deși nu a fost atât de rafinat când l-am aruncat împotriva BlackBerry Classic, Blackberry Passport și TECNO Boom J7, am avut în proprietate. Sunați că înșelăciunea! :laugh out Loud:. Playerul video încorporat a gestionat majoritatea formatelor video pe care le-am aruncat.

Performanță / Durata de viață a bateriei:
Știm cu toții că sistemul de operare Windows Mobile 8.1 funcționează fără probleme pe aproape orice fel de hardware. Toate aplicațiile și jocurile instalate pe acest telefon au funcționat fără probleme . Cu 3G continuu, navigare și hotspot, am lovit 8 ore bune înainte ca bateria să atingă 3%. Nu e rău dacă mă întrebi.

Diverse:

Volumul de apel din Microsoft Lumia 430 Dual poate fi descris într-un cuvânt "uimitor" . Atât de tare și clară de cele mai multe ori, simt că oamenii din jurul meu ascultă conversațiile mele.

Acest telefon îmbracă în mod surprinzător caracteristici pe care le puteți găsi în dispozitivele Lumia mai scumpe. Am fost șocați să vedem caracteristici premium precum Project My Screen și Equalizer (presupuse caracteristici dependente de hardware), deși prima va funcționa numai cu un dispozitiv Windows.

De asemenea, citiți: ecranul meu foarte personal (Lumia) Glance

Cuvinte finale:

Pe parcursul ultimului an sau doi, Microsoft sa concentrat pe crearea de telefoane mobile, low-end (mai ales Dual SIM). Accentul a fost acela de a capta piețele emergente ca a noastră, după toate acestea, este segmentul cu cele mai multe numere. Mai mulți utilizatori se vor traduce doar într-o cotă de piață mai mare.

Microsoft Lumia 430 Dual SIM este demn de eticheta de preț, în afară de aparatul de fotografiat, nu puteți face nimic împotriva acestui dispozitiv. Acest telefon este ideal pentru primul utilizator de smartphone, un înlocuitor perfect pentru telefonul dvs. Nokia X sau Asha și un smartphone perfect secundar. Salutați-l pe rege printre pioni!

Recomandat
Lasă Un Comentariu