Principal » auto general » Autovehiculele fără cheie sunt pe drum, pentru că există o aplicație pentru asta

Autovehiculele fără cheie sunt pe drum, pentru că există o aplicație pentru asta

auto general : Autovehiculele fără cheie sunt pe drum, pentru că există o aplicație pentru asta

Blocarea și deblocarea autoturismelor, precum și pornirea motorului au fost efectuate în mod tradițional cu chei. Apoi, unele mașini s-au mutat la încuietori electronice și la aprindere. Salutați-vă de o nouă dispensație în care autovehiculele încep să fie operate printr-o aplicație pe un smartphone. Aplicația face tot ceea ce face o cheie fizică sau electronică, cum ar fi blocarea sau deblocarea ușilor sau a portbagajului și permițând pornirea motorului. Volvo Cars intenționează să devină primul producător de mașini din lume care să ofere mașini fără chei din 2017.

Volvo are deja o aplicație, On Call, care permite utilizatorilor să afle temperatura la locația mașinii, statutul de blocare a ușii și ferestrelor, controlul climatizării, combustibilul rămas și multe altele. Apelul Apel mobil este disponibil pentru iOS, Android OS și Windows Phone OS.

Volvo spune că clienților săi li se va oferi o aplicație care rulează pe telefoanele mobile pentru a înlocui cheia fizică cu o cheie digitală. Tehnologia inovatoare Bluetooth cu cheie digitală va oferi clienților Volvo mult mai multă flexibilitate, permițându-le să beneficieze de modalități complet noi de utilizare și partajare a autoturismelor. Tehnologia inovatoare a mașinilor fără cheie a Volvo va fi prezentată pentru prima dată la Mobile World Congress 2016 (22-25 februarie), la Barcelona, ​​la standul Ericsson.

Recomandat
Lasă Un Comentariu