Principal » general » Păstrarea cu Twitter pentru Blackberry

Păstrarea cu Twitter pentru Blackberry

general : Păstrarea cu Twitter pentru Blackberry

RIM lucrează la o actualizare a aplicației lor oficiale Twitter. Până în prezent, cea mai importantă caracteristică pe care au adăugat-o este sprijinul pentru mai multe conturi. Ei au introdus, de asemenea, o comandă rapidă (ALT + SPACE), astfel încât utilizatorii să poată schimba rapid între conturi. Există mai multe modificări în noua versiune referitoare la cronologie și mențiuni.

Modificările cunoscute includ:

Tweet Reîmprospătați - Noua versiune va notifica utilizatorii în fiecare Tweet și nu în funcție de timpul specificat în opțiunile aplicației

Rapoarte sociale - utilizatorii nu pot vedea profilurile de utilizator ale mai multor @ mențiuni, prin urmare noua actualizare va rezolva această problemă

Mesaje - În versiunea existentă, deplasarea cursorului spre dreapta în lista de mesaje determină ca lista să se deruleze până la partea de jos (ar trebui să meargă în sus sau în jos pe o linie)

Mai multe modificări apar în noua actualizare, în conformitate cu RIM. Puteți să le verificați în Zona BlackBerry Beta.

În opinia mea, există trei caracteristici pe care următoarea actualizare ar trebui să le aibă:

1. Top Tweets - Twitter pentru BlackBerry poate afișa Top Tweets ca aplicația Twitter pentru iPhone în fila Căutare. Este o caracteristică foarte importantă care ajută un utilizator de twitter să știe despre știrile actuale, fără să-l urmeze pe nimeni.

2. Traduceți - chiar dacă Twitter este acum disponibil în diverse limbi, Twitter pentru BlackBerry poate adăuga o opțiune pentru a traduce un anumit tweet în limba preferată a unui utilizator.

3. Re-Tweets - pe site-ul oficial Twitter, fila Re-Tweets a fost eliminată și înlocuită cu o fila Activitate care afișează mențiunile dvs., tweet-urile dvs. care au fost re-tweeted de către alții, dacă cineva v-a favorizat oricare dintre tweets contul dvs. pe lista lor. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a afla numai tweets-ul dvs. care au fost re-tweeted sau tweets pe care le-ați re-tweeted până acum. Aceasta este o altă caracteristică pe care o oferă Twitter pentru iPhone și cred că Twitter pentru BlackBerry ar trebui să ofere în următoarele actualizări.

De asemenea, citiți: MobiBlaze se întoarce cu planuri accesibile pentru date și cablu TV

Sperăm că Twitter pentru BlackBerry obține o mulțime de caracteristici noi în zilele următoare și astfel satisface utilizatorii RIM care nu sunt atât de fericiți. Voi revizualiza aplicația Twitter pentru BlackBerry actualizată odată ce va fi lansată oficial.

Recomandat
Lasă Un Comentariu