Principal » general » Jolla este aproape moartă; sicriul este în curs de desfășurare

Jolla este aproape moartă; sicriul este în curs de desfășurare

general : Jolla este aproape moartă;  sicriul este în curs de desfășurare

Povestea companiei Jolla, compania finlandeză din spatele programului Sailfish, tocmai a trecut de la rău la mai rău. La sfarsitul anului trecut, compania a facut o restructurare grea, depunand 50% din personal. În prezent, compania intenționează să livreze deja cele 540 comprimate pe care le au în stoc pentru susținătorii Indiegogo devreme, în timp ce ceilalți sponsori își vor primi banii. Iată câteva informații cheie despre planurile lor actuale, publicate pe blogul Jolla:

  1. Navele rămase rămân la suportul Indiegogo: vom expedia 540 de unități de îndată ce vom putea începe din februarie. Acest lucru a fost menționat deja în salutul de Anul Nou al lui Juhani. Realizam ca aceasta este doar o mica parte si nu ajuta la rezolvarea situatiei globale.
  2. Rambursați contribuabilii Indiegogo rămași: Jolla își propune să restituie contribuția totală, inclusiv transportul maritim și toate accesoriile. Datorită constrângerilor financiare, acest lucru se va întâmpla în două părți: jumătate din rambursare se va efectua în decursul trimestrului I și 2016, iar cealaltă jumătate în decurs de un an, situația financiară ne permite.

Este trist să vedem o altă platformă de smartphone să explodeze în aer subțire. În ciuda emoției de la fani și entuziaști, Jolla OS nu a câștigat niciodată tracțiune pe piața smartphone-urilor. Ori de câte ori moare, nu va fi ratată de mulți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu