Principal » general » Ochelarii Jins Frontswitch vă protejează ochii în trei moduri

Ochelarii Jins Frontswitch vă protejează ochii în trei moduri

general : Ochelarii Jins Frontswitch vă protejează ochii în trei moduri

Majoritatea dispozitivelor mobile efectuează astăzi mai multe locuri de muncă. De exemplu, smartphone-urile noastre servesc drept aparat de fotografiat, music player și fac multe alte lucruri utile. Pe de altă parte, ochelarii fac în mod tradițional doar unul din cele două lucruri: fie ne ajută să vedem mai clar, fie ne protejează ochii de lumina soarelui. Cu toate acestea, ochelarii face Jins a creat o pereche de ochelari de prescripție medicală care face ambele. Salutați-l pe Jins Frontswitch. În plus, ochelarii sunt realizați de un robot, care este la fel de răcoros ca și ochelarii.

Nu este o experiență extraordinară de a pune lentile de ochelari de soare peste dvs. de ochelari de prescripție medicală, deoarece implică magneți mari și greoi pe laturile cadrelor. Jins a încercat să rezolve această problemă prin atașarea de magneți pătrați mici în fața brațelor. Apoi, atașamentul de ochelari de soare de pe Jins Frontswitch este slăbit considerabil și se potrivește cu forma cadrului pentru un stil fără sudură.

Ce înseamnă acest lucru este că este practic imposibil să afli că Jins Frontswitch nu este o pereche obișnuită de ochelari de soare când atașați panourile frontale. În plus, puteți atașa filtrul de lumină albastră de ecran Jins la ochelari, care blochează 25% din lumina albastră emisă de ecranele diferitelor dispozitive pe care le folosim zilnic. Lumina albastră provoacă tulburări ale ochiului, ceea ce face dificil să dormi în mod natural dacă folosiți un dispozitiv noaptea. Prin urmare, când combinați Jins Frontswitch cu ecranul Jins, protejează ochii atât de lumina soarelui, cât și de lumina albastră, iar lentilele corectează vederea defectuoasă.

De asemenea, citiți: Sunt telefoanele mobile WileyFox dispărute pe măsură ce compania se luptă?

Ochelarii Jins Frontswitch încep de la 150 $ cu lentilele standard clare și sunt vândute prin intermediul magazinelor companiei sau online. Adăugarea protecției ecranului Jins crește prețul la 210 de dolari, inclusiv transportul maritim. Există și alte opțiuni pentru lentile, inclusiv lentile polarizate și acoperiri potrivite pentru persoanele care conduc foarte mult.

Ochelarii Jins Frontswitch sunt destul de grozavi. Dacă aveți o pereche, nu ar trebui să cumpărați o pereche de ochelari obișnuiți, o pereche de ochelari de soare și oa treia pereche pentru a privi ecranele pe timp de noapte.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu