Principal » general » iTel it1516 Plus rezultatele testelor de referință

iTel it1516 Plus rezultatele testelor de referință

general : iTel it1516 Plus rezultatele testelor de referință

După ce a jucat cu iTel it1516 timp de o săptămână, Mobility Arena a trecut prin testele noastre regulate. Prezentăm primele impresii ale performanței dispozitivului și rezultatele testelor de referință iTel it1516 Plus .

Am jucat cu iTel it1516 Plus aici, la Mobility Arena, timp de o săptămână. Acesta este un telefon inteligent destinat celor care caută o atingere a bateriei de clasă și solidă la sfârșitul bugetului. Procesorul de 1, 2 GHz și memoria RAM de 1 GB din fișa de specificații nu sugerează că acesta este un performer de top. Și asta nu ar fi un lucru rău pentru prețul său.

În timpul utilizării, am aflat că nu este rapid la egalitate. Fără surprize. De asemenea, am trecut prin testele noastre regulate. Aruncați o privire la rezultatele testelor de referință iTel it1516 Plus după salt.

iTel it1516 Plus Benchmark Testează rezultatele

  • Antutu : 20, 669
  • Geekbench 4 : 371 Single-core; 973 Multi-Core
  • Quadrant : 5, 254

Nu există dezamăgiri sau surprize din rezultatele testului iTel it1516 Plus. Testele au returnat scoruri în intervalul pe care l-am așteptat, având în vedere specificațiile dispozitivului. Modelul it1516 este conceput pentru a oferi performanțe îndelungate ale bateriei la un preț accesibil, pentru a nu satisface nevoia de viteză. Cu siguranță nu este rapid și furios.

Revizuirea noastră completă este pe drum. Între timp, s-ar putea să fiți interesat și de specificațiile it1516 Plus și de galeria noastră de fotografii iTel it1516 Plus.

Recomandat
Lasă Un Comentariu