Principal » general » Nu este vorba doar de megapixeli - caracteristica de 12 megapixeli

Nu este vorba doar de megapixeli - caracteristica de 12 megapixeli

general : Nu este vorba doar de megapixeli - caracteristica de 12 megapixeli

M-am gândit la aparatul de fotografiat de pe Nokia N8 și m-am gândit să scriu o caracteristică de 12 megapixeli. Nokia N8 este în mod clar cel mai popular cameraphone de 12 megapixeli până în prezent, și încă mai deține cameraphone în al doilea rând în spatele vărului său, Nokia 808 PureView. Având în vedere că acest cal vechi a lovit piața în 2010, este uimitor. Ceea ce mulți nu știu este că există un număr de cameraphone de 12 megapixeli pe piață, și totuși nici unul dintre aceștia nu deține o lumânare la N8. Există chiar și Sony Xperia GX SO-04D de 13 megapixeli vizate de piața japoneză. Apoi, există HTC Titan II de 16 megapixeli, care, din păcate, nu se măsoară sau se apropie de oferta competiției.

Iată o listă de cameraphone de 12 megapixeli în ultimii ani (întâmplător, toate sunt de la un producător):

  1. Sony Ericsson Satio (flash Xenon)
  2. Sony Xperia ion
  3. Sony Xperia acro S
  4. Sony Xperia SL
  5. Sony Xperia S

Nu sunt sigur dacă lista de mai sus este exhaustivă, dar dacă am renunțat la orice dispozitive recente care se califică pentru a fi pe lista respectivă, faceți-mă. Toate cameraphone-urile de mai sus dispun de 12 megapixeli, dar nu sunt potrivite pentru N8 datorită în primul rând senzorului mult mai mare, dar nu putem ignora optica Carl Zeiss și blițul Xenon. Chiar și vechiul Satio bazat pe Symbian, cu o lumină flash Xenon, nu are.

Deoarece acesta este un articol caracteristic focalizat pe camere de 12 megapixeli și de mai sus, nu am comparat cu nici o cameră de 8 megapixeli, dar poartă acest lucru spunând că, deoarece nu este vorba doar de megapixeli, cameraphone de 8 megapixeli de pe piață produc imagini mai bune decât unele dintre cameraphonele de 12 și 16 megapixeli menționate în acest articol.

De asemenea, citiți: Mult Ado despre planul de noapte MTN

Factorii care afectează calitatea imaginii unui cameraphone includ, deși nu se limitează la: rezoluție (megapixeli), lentilă, senzor de imagine, tip luminozitate flash și tehnologie de focalizare. Eu nu sunt un fotograf profesionist, așa că nu mă întreba ceva prea tehnic. Punctul pur și simplu este că nu există mai mult de o calitate a imaginii unei camere decât doar megapixeli.

În ciuda tuturor concurenților de 12 megapixeli și a spoilerelor de 13 și 16 megapixeli, Nokia N8 este înalt și în afară. Dacă sunteți un entuziast cameraphone și doriți un dispozitiv de top la un buget confortabil, Nokia N8 este al tău. Dacă aveți mult mai mulți bani pentru a vă lăuda, mergeți la Nokia 808 PureView. Știu că există un merit pentru camera Lumia 920, dar acest lucru se limitează în cea mai mare parte la situații de lumină scăzută dacă opriți flash-ul, adică medii controlate. Dar, echipat cu puternice lumini cu bliț Xenon, nu văd cele două Nokias având multe probleme în situații de lumină scăzută. De fapt, ele se pricep foarte bine. Nu poți greși între cei doi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu