Principal » general » Este dezvoltarea de aplicații mobile doar în ceea ce privește costul, viteza și ușurința implementării?

Este dezvoltarea de aplicații mobile doar în ceea ce privește costul, viteza și ușurința implementării?

general : Este dezvoltarea de aplicații mobile doar în ceea ce privește costul, viteza și ușurința implementării?

Am citit o discuție on-line axată pe dezvoltarea de aplicații mobile pentru Android și iOS și motivele pentru care dezvoltatorii aleg una dintre cele două. Discuția a fost pro-iOS și, în general, a susținut că dezvoltatorii au acces la iOS în mod implicit. Din nou, nu trebuie să pierdem din vedere faptul că discuții au fost predominant în SUA. Ceea ce mi-a bătut era ceea ce consider o contribuție labilă la dezbatere și o citez aici:

Cel mai puternic punct este faptul că o mulțime de start-up-uri cu resurse limitate trebuie să aleagă Android sau iOS, iar iOS este pur și simplu mai ieftin, mai rapid și mai ușor.

Din nou, țineți minte înclinația SUA. Dar chiar și la asta, este tot ce trebuie să alegeți pentru ce platformă să dezvoltați - cost, viteză și ușurință? Ce este demografia publicului țintă / a pieței dvs.? Presupun că acest lucru ar trebui să fie principalul factor pe care orice dezvoltator ar lua-o în considerare. Adică, nu contează cât de ieftin, rapid și ușor este să dezvolți pentru iOS dacă majoritatea persoanelor pe care trebuie să le atingi nu utilizează dispozitive iPhone. Veți primi aplicația dvs. ieftin, rapid și ușor, dar aplicația va deveni redundantă în cea mai mare parte. Ar avea ca rezultat un exercițiu fără rod.

Eu nu sunt un dezvoltator, dar simțul de afaceri simplu îmi spune că dezvoltarea aplicațiilor mobile nu poate și nu ar trebui să se refere la costuri, viteză și ușurință în desfășurare. Acesta este locul în care dezvoltatorii trebuie să-și dea deoparte interesele și tendințele personale și, în schimb, să se gândească la consumator. Abordarea corectă este de a merge acolo unde este consumatorul, toate celelalte lucruri fiind egale. Cu excepția cazului în care creați în mod specific o aplicație pentru o piață de nișă foarte specială, un dezvoltator care vizează piața nigeriană nu dezvoltă prea multe afaceri pentru iOS. De fapt, cei interesați să ajungă la segmentul mult mai mare de utilizatori de telefonie mobilă trebuie să privească dincolo de iOS și Android și să se joace mai degrabă cu Java (J2ME) sau web mobil. Chiar și pe piața americană, cu majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri care dețin smartphone-uri Android, pare destul de miopic ca dezvoltatorii să se agațe încă atât de strâns în iOS. Da; există și alți factori. Una dintre ele este veniturile din magazinele de aplicații. Cu toate acestea, preferința aproape pătură pentru iOS pe piața americană nu are prea mult sens.

De asemenea, citiți: Transformer: Revenge Of Android

Demografia contează.

Puteți citi articolul și schimburile complete: Startups aparent nu vă îngrijorează că Android este mai bine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu