Principal » general » Este rețeaua Glo blocată?

Este rețeaua Glo blocată?

general : Este rețeaua Glo blocată?

Se pare că adoptarea pe scară largă a tarifelor Glo Infinito, anunțate recent, de Glo, încep să ia amploarea asupra integrității rețelei.

În ultimele zile, se pare că a devenit mai comună pentru a fi spus " Ne pare rău, apelul dvs. nu poate fi completat acum. Încercați din nou mai târziu "când încercați un apel.

În plus, de la ora 9.00 pe zi, obținerea și întreținerea unei conexiuni la internet devine problematică la sfârșitul nostru aici. Acesta este un fenomen pe care MTN-ul îl cunoștea acum înainte.

În timp ce mai puțin frecvente, ne-am confruntat, de asemenea, cu probleme legate de conectarea la internet în timpul zilei. Vitezele au scăzut și ele.

Indiferent dacă este vorba de o influență a absorbției Glo Infinito sau nu, aceasta trebuie abordată. Obișnuiam cu încredere să spun oamenilor că Internetul de mare viteză Glo era cel mai stabil serviciu de internet mobil în jur. Asta arata ca un lucru din trecut.

Care a fost experiența voastră cu serviciul de voce, SMS și mobil pe Glo de când au intrat în vigoare noile tarife Glo Infinito ?

Recomandat
Lasă Un Comentariu