Principal » general » Iris (citeste: Webkit) Revenind la BlackBerry pe masura ce RIM achizitioneaza TorchMobile

Iris (citeste: Webkit) Revenind la BlackBerry pe masura ce RIM achizitioneaza TorchMobile

general : Iris (citeste: Webkit) Revenind la BlackBerry pe masura ce RIM achizitioneaza TorchMobile

Datorită unui heads-up de la WAP Review, vă prezentăm veștile binevenite că producătorii de smartphone-uri BlackBerry, RIM, au achiziționat TorchMobile, dezvoltatorii browserului Iris Webkit.

Ca o revizuire, am revizuit browser-ul Iris înapoi în luna februarie a acestui an, și am ieșit cu impresii pozitive.

De asemenea, recent am încercat Curba BlackBerry 8900 și am găsit o soluție excelentă și o oprire spectaculoasă - browserul web extrem de limitat. Acum, cu achiziția de Iris de către RIM, putem aștepta să vedem un browser mai modern și mai impresionant pe viitoarele dispozitive BlackBerry.

Noua ofertă de viață pentru navigarea pe Web pe BlackBerries - în prezent, a renunțat la capacitățile browserului limitat.

Webkit domină din ce în ce mai mult scena motorului de browser mobil, fiind nucleul browser-elor excelente, așa cum se întâlnește pe telefoanele smartphone-uri iPhone, Symbian și smartphone-urile Android. Aceasta este o bucată mare de piață.

Achiziționarea de către RIM este cu siguranță una inteligentă. Platforma BlackBerry este pe punctul de a deveni mai atractivă pentru utilizatorii de dispozitive mobile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu