Principal » general » iPhone-urile și iPad-urile se pot prăbuși de la redarea unui videoclip de 3 secunde

iPhone-urile și iPad-urile se pot prăbuși de la redarea unui videoclip de 3 secunde

general : iPhone-urile și iPad-urile se pot prăbuși de la redarea unui videoclip de 3 secunde

IBTimes UK raportează că un videoclip MP4 de 3 secunde cauzează prăbușiri ale iPhone-urilor și iPad-urilor din întreaga lume.

Raportul spune:

Videoclipul, pe care IBTimes UK nu îl va face legătura, este un fișier .mp4 care poate fi redat în browserul web iOS Safari, dar încetinește rapid dispozitivul înainte de al determina să blocheze și să înghețe.

Descoperit de YouTuber Everything ApplePro, defecțiunea este descrisă ca fiind "complet nebună" și va prăbuși orice dispozitiv iOS. Apare un an după ce un anumit mesaj text a fost descoperit pentru a prăbuși și a reporni iPhone-urile ori de câte ori a fost primit.

Dar unde bug-ul textului a provocat reportarea iPhone-ului, fișierul video nou descoperit blochează telefonul într-o asemenea măsură încât doar o resetare tare (ținând butoanele de alimentare și acasă) va readuce telefonul la viață.

Se suspectează că o scurgere de memorie este motivul pentru iPhone-urile care rulează videoclipul încetinesc înainte de a se prăbuși.

Dacă acest lucru v-a lovit

Dacă ați jucat videoclipul și i-ați prăbușit iPhone-ul sau iPad-ul, îl puteți remedia cu o resetare hard.

  • Pentru iPhone 7: țineți apăsat butoanele Power + Volume Down până când logo-ul Apple apare pe ecran și telefonul se repornește.
  • Pentru a repara alte iPhone-uri: apăsați și țineți apăsate butoanele Home + Power timp de 10 secunde.

Citiți întregul raport: acest videoclip cu trei secunde poate să prăbușească aproape fiecare iPhone realizat vreodată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu