Principal » general » IPhone-ul îmi amintește de Paris Hilton

IPhone-ul îmi amintește de Paris Hilton

general : IPhone-ul îmi amintește de Paris Hilton

Titlul acestui post este direct de la John Strand de Strand Consulting, o companie considerată una dintre cele mai importante autorități în domeniul tehnologiilor mobile, a modelelor de afaceri și venituri și a strategiilor de distribuție.

John Strand, foarte asemănător cu mine, a ales să se confrunte cu realitatea și să-i spună cum este, decât să înoate în valurile de euforie și isterie. El începe un articol foarte informativ cu următoarele paragrafe:

Multe au fost spuse și scrise despre iPhone și nu există nici o îndoială că Apple a creat un telefon frumos care are mulți fani și care a primit o mulțime de acoperire media. De fapt, Apple are o armată de susținători devotați și aproape religioși printre jurnaliști și alți oameni buni care mă impresionează cu adevărat.

Dar adevărul este că iPhone are doar puțin peste 1% din totalul pieței globale de telefonie mobilă. Cu alte cuvinte, există mai mulți oameni cu pașapoarte poloneze în lume decât utilizatorii iPhone!

Când Apple a lansat inițial iPhone-ul în ianuarie 2007, mulți oameni mi-au cerut opinia. Răspunsul meu a fost același la fel ca în ziua de azi; este un telefon frumos, orientat către un segment de nișă, și că este puțin probabil să aibă o mare influență asupra cazului de afaceri total al operatorului de telefonie mobilă.

În această scriere, John menționează o companie daneză care îl contactează despre o nouă aplicație pe care au dezvoltat-o ​​pentru iPhone - și cum au fost foarte supărați când le-a spus că ar avea probabil un caz de afaceri mai bun pentru vânzarea de cafea către Turcia decât pentru vânzarea de aplicații pentru iPhone.

De asemenea, citiți: Mai multe Nokia N900 Pictures

Este aceeasi absurditate pe care o vedem cu designerii web care creeaza site-uri specifice iPhone-ului, adica isi vizeaza un telefon mobil care are doar 1% din vanzarile mondiale. Aceasta este nebunie - aceeași prostie pe care Dennis Bournique a subliniat atunci când a scris doar site-urile de pe Internet sunt afacere proastă.

Este, de asemenea, aceeași absurditate pe care am abordat-o în articolul meu, mituri iPhone propagate de bloggeri americani - și nu, nu sunt nici anti-american, anti-Apple sau anti-iPhone. Nu pot suporta să văd faptele răsucite.

Dar linia mea preferată din articolul lui John Strand este cea care spune: " iPhone-ul îmi amintește de Paris Hilton - chiar nu înțeleg de ce primește atât de multă atenție!

Citiți întregul raport, John Strand: "Nu nu urăsc iPhone". Bucurați-vă!

Recomandat
Lasă Un Comentariu