Principal » general » iPhone out-vinde WinMo la nivel global!

iPhone out-vinde WinMo la nivel global!

general : iPhone out-vinde WinMo la nivel global!

GSM Arena raportează că singurul telefon smartphone actual, iPhone 3G, a depășit numeroasele dispozitive bazate pe platforma Windows Mobile nu numai în SUA, ci și pe scară mondială în T3 2008!

Geeks poate fi de acord cu iPhone tot ce-i place - și, da, iPhone suferă în capabilități și caracteristici avansate. Dar din punctul de vedere al experienței utilizatorului, nimic nu-l atinge. În același timp, pentru toate capabilitățile Windows Mobile, are interfața de utilizator crappiest și experiența de utilizare a tuturor sistemelor de operare smartphone principale în acest moment. Și vedem rezultatele.

Symbian S60 a crescut cu lansarea celei de-a 5-a ediții, deși se potrivește cu ceea ce oferă iPhone-ul, dar cel puțin este o îmbunătățire mare. Blackberry a crescut și pe alții. Android este aici deja cu o ofertă ispititoare. Dar interfața Windows Mobile este încă blocată în anii '70.

Suntem pe punctul de a schimba cataclismul în vânzările de smartphone-uri? Sau este un flash în tigaie? Timpul va spune?

Recomandat
Lasă Un Comentariu