Principal » general » Modelele iPhone 6s supraîncălzesc și dezactivează blitz-ul camerei

Modelele iPhone 6s supraîncălzesc și dezactivează blitz-ul camerei

general : Modelele iPhone 6s supraîncălzesc și dezactivează blitz-ul camerei

Noile modele Apple iPhone 6s și iPhone 6s Plus se află deja în vânzare în diferite țări din întreaga lume, deși nu se află încă pe piața nigeriană.

Ca de fiecare lansare iPhone recent, noi iPhone-uri sunt de obicei afectate cu o singură problemă sau cealaltă după lansare și nu a durat mult timp pentru modelul de 6s să urmeze această tendință.

Au apărut noi rapoarte despre o problemă de supraîncălzire ciudată în aplicația pentru camere. Potrivit unui post Reddit, această problemă apare doar fără o utilizare intensă sau expunere la temperaturi extrem de ridicate

Iată cum este explicată problema

"Odată ce deschideți aplicația pentru cameră, veți primi avertismentul" Flash este dezactivat "spunând" iPhone-ul trebuie să se răcească înainte de a putea utiliza blițul ".

Destul de un număr de alți utilizatori confirmă că noile modele iPhone 6s și 6s Plus rulează considerabil mai fierbinți decât modelele anterioare, atingând uneori o temperatură de până la 102 de grade Fahrenheit.

Dacă dețineți noul iPhone 6s sau 6s Plus, ați experimentat probleme de supraîncălzire cu acesta? Sunați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu