Principal » general » IPhone 4 este un dispozitiv fantastic, dar un telefon rău; Apple este dat în judecată

IPhone 4 este un dispozitiv fantastic, dar un telefon rău; Apple este dat în judecată

general : IPhone 4 este un dispozitiv fantastic, dar un telefon rău;  Apple este dat în judecată

Se pare că problemele de recepție ale iPhone 4 nu se duc în liniște.

Richard Gaywood, Ph.D., în planificarea rețelelor wireless de la Universitatea Cardiff, a efectuat diverse teste care au analizat performanțele rețelei și au concluzionat: " iPhone 4 este un dispozitiv fantastic, dar un telefon prost ".

Gizmodo raportează:

Datele rezultate au fost clare în ambele situații: Există o pedeapsă de performanță când țineți iPhone-ul cu mâna goală, independent de barele afișate. Când semnalul este foarte puternic, impactul este mai puțin vizibil. Atunci când semnalul este mai slab (graficul de mai sus), problema ar putea întrerupe comunicarea cu totul, așa cum sa demonstrat deja atât pentru accesul la internet, cât și pentru apelurile vocale.

Gary susține, de asemenea, că, din experiența sa, nu se simte ca un defect de software pentru el. El spune că așteaptă un răspuns oficial de la Apple, crezând că "există o problemă mai profundă aici".

Potrivit companiei Gizmodo, rezultatele testelor arată că mii de cumpărători de pe iPhone 4 se plâng - că iPhone 4 suferă de o problemă de design care afectează funcționalitatea de bază a telefonului: efectuați apeluri și primiți date. Acesta este ceva pe care Apple a ales să îl refuze mai degrabă decât să se adreseze.


Costumele încep
Încrederea americanilor, primul proces de acțiune iPhone 4 împotriva Apple și AT & T a fost depus astăzi în Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul Maryland. Procesul se concentrează pe problemele de proiectare a antenei, făcând mai multe revendicări:

  • Neglijența generală (APPLE și AT & T)
  • Defect în proiectare, fabricare și asamblare (APPLE)
  • Încălcarea garanției exprese (APPLE)
  • Încălcarea garanției implicite pentru vandabilitate (APPLE și AT & T)
  • Încălcarea garanției implicite de fitness pentru un anumit scop (APPLE și AT & T)
  • Practici comerciale înșelătoare (APPLE și AT & T)
  • Înșelătorie intenționată (APPLE și AT & T)
  • Neînțelegeri false (APPLE și AT & T)
  • Frauda prin ascundere (APPLE și AT & T)
De asemenea, citiți: Vreau un Samsung Galaxy Note Pro

Mii de utilizatori de iPhone 4 au raportat probleme de recepție și de transmisie în diferite țări din întreaga lume, ceea ce a dus la pierderea conexiunilor la internet și a scăderilor apelurilor vocale și a degradării calității vocii. Alte teste au demonstrat problemele antenei de atunci.

Există un alt proces de acțiune iPhone 4 clasă spus să fie în lucrări. Mai multe costume pot apărea încă.

Citiți mai multe despre acest lucru la Gizmodo.

Recomandat
Lasă Un Comentariu