Principal » general » iPhone 3Gs: Ce gândea Apple?

iPhone 3Gs: Ce gândea Apple?

general : iPhone 3Gs: Ce gândea Apple?

Sunt un fan al iPhone-ului, pentru că a stimulat o revoluție pe piața de telefonie mobilă. Apple a scos unele dintre cele scuze Nokia și compania prezentate utilizatorilor și dezvoltatorilor de fiecare dată când am cermored pentru anumite caracteristici sau schimbări.

Dar Apple incepe sa arate ca si-a dezvoltat aceeasi minte pe care o au si ceilalti. Ieri, Apple a dezvăluit publicului noul iPhone 3G.

Îmi plac noile adăugări, cum ar fi camera de 3 megapixeli, înregistrarea video, procesorul mai puternic, copy-cut-paste, tethering pe internet și control vocal.

Dar această a treia venire a iPhone - 3Gs - mă lasă să mă întreb, ce gândea Apple?

Iată doar două aspecte pe care le am cu iPhone 3G:

  1. De ce aceeași cochilie și carcasă ca modelul mai vechi? Adică, unde este inovația în reproducerea exact aceleași carcase? A fost economisirea costurilor singurele criterii de la bordul Apple în acest sens?
  2. 3G-urile încă nu au o funcție multi-tasking corespunzătoare. Doh!

Acum, înțelegi că dacă am doar două probleme cu un telefon, acel telefon este un telefon bun! 3G-urile sunt bune. Dar Apple a avut două lucruri foarte vitale greșite.

Pe de o parte, Apple a ofensat utilizatorii de telefoane conștienți de modă, care nu ar fi capabili să-i facă pe oameni să-și diferențieze noile modele 3G de la modelele mai vechi. Urâciune.

Pe de altă parte, Apple a jignit pe utilizatorii de putere geeky prin lăsarea de multi-tasking. Ce smartphone nu are multi-sarcină în aceste zile?

Un Palm Pre; cineva ?

Recomandat
Lasă Un Comentariu