Principal » general » De iPad Wannabes

De iPad Wannabes

general : De iPad Wannabes


De fiecare dată când am citit despre o altă tabletă fiind răspunsul la iPad, mi-am scuturat capul. De fapt, mă simt și greață.

Din când în când, aproape că țip, "Ce naiba e în neregulă cu oamenii?"

Insanity Everywhere

Cineva slabează Android pe hardware-ul comprimat și îl comercializează ca "răspunsul la iPad". Ridicol. Cum se compară această tabletă specială cu legiunea comprimatelor Android, pe care toți le-au pus laolaltă nu au făcut o dentare asupra dominației iPad-ului?

Ceea ce face ca Android să aibă succes este parțial că este diferit de iOS - și asta e un lucru bun.

Cu toate acestea, în vreme ce sistemul Android este în afara aplicației iOS în domeniul de joc smartphone, iOS rulează în câmpul de joc al tabletei. Poate Android doar nu face pentru o mare experiență comprimat în forma sa actuală. Poate că este altceva.

Dar pentru a striga cu voce tare, toate aceste Wannabes iPad nevoie pentru a merge obține o viață. Dacă vreau un iPad, voi merge să cumpăr unul, mulțumesc.

Sau, cel puțin, dacă veți pretinde a fi răspunsul la iPad, nu ne prezentați cu adevărat o experiență unică a utilizatorului, care este diferită de ceea ce se întâmplă în prezent în legiunea de jocuri de noroc iPad, de asemenea.

Apropo, bună dimineață, mobilisti!

Recomandat
Lasă Un Comentariu