Principal » general » Actualizarea iOS6 - Facebook devine în pat cu Apple împotriva Google?

Actualizarea iOS6 - Facebook devine în pat cu Apple împotriva Google?

general : Actualizarea iOS6 - Facebook devine în pat cu Apple împotriva Google?

Nu mai este o veste că iOS 6 este în cele din urmă afară și deja lovește iDevices de-a lungul planetei Pământ. iFans în întreaga lume sunt în mare parte mulțumiți de actualizare și de beneficiile pe care le aduce pe dispozitivele lor. Cu toate acestea, prin această actualizare, Apple pare mai hotărât decât să împingă serviciile Google din ecosistemul lor. YouTube este oprit. Google Maps a primit boot-ul. Acum, este raportat că utilizatorii iOS consideră că adresele Gmail nu sunt trase de către iOS 6 Facebook Contact Sync.

Facebook a ajuns în pat cu Apple în lupta cu Google? Sau, este doar o problemă tehnică de un fel? Care-i treaba ta? Spuneți-ne ce credeți.

iMaps Probleme de ceapă
În știrile aferente, cu Google Maps aruncat acum din iOS, mulți utilizatori iOS raportează unele rezultate nebun cu noua aplicație de hărți in-house. Rezultatele nebunești, cum ar fi orașele întregi și reperele importante, precum și câteva orașe redenumite (bine ați venit în iuniverse, un univers alternativ la actualul nostru pământ). În unele cazuri, o adresă este plasată într-un oraș greșit. Utilizatorii iOS6 care se confruntă cu oricare dintre aceste probleme pot utiliza Google Maps online. Iată care speră să sperăm (luând în considerare cât de ostil a devenit iuniversul serviciilor Google) că Google va lansa o versiune App Store a Google Maps.

Care a fost și experiența dvs. în utilizarea noii aplicații Maps iOS6? Podeaua e a ta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu