Principal » general » Versiunea finală iOS5 este pregătită foarte curând

Versiunea finală iOS5 este pregătită foarte curând

general : Versiunea finală iOS5 este pregătită foarte curând

Se pare că actualizarea mult așteptată a faimosului software iOS al Apple pentru iPhone, iPad și iPod Touch pare a fi aproape lansat, ultima versiune beta (iOS 5 beta 8) fiind setată să scadă în această vineri, 16 septembrie (doar pentru dezvoltatori).

Am încercat mâinile pe iOS 5 beta 7 care s-au dovedit a fi destul de buggy. Apple, ca întotdeauna, va defini cu exactitate toate glitches înainte de lansarea sa finală, care este de așteptat să fie o dată în următoarele 3 săptămâni, împreună cu lansarea iPhone 5 rumă. Nu știu de voi, dar fanii Apple din întreaga lume sunt deja excitați. (Știu că nu pot să aștept să-mi pun mâna pe revizuirea iPhone 5 aici).

Printre cele peste 200 de caracteristici noi pe care iOS 5 de sport, preferințele mele personale sunt enumerate mai jos:

1. Faceți față cu ușurință pe 3G

2. Caracteristica text-to-speech a Nuance

3. Centrul de notificare nou: Stilul de notificare revizuit din iOS este o frumusețe de urmărit și o briza de utilizat.

4. App App Reminders: Această aplicație vine cu abilitatea de a vă reaminti să faceți ceva când părăsiți o anumită locație sau când ajungeți la o destinație.

5. Aplicația iMessage: În cele din urmă! Răspunsul meu la toți prietenii mei cerându-mi PIN-ul BB. iMessage este aplicația de mesagerie socială stil Apple BBM. Este exclusiv pentru toate dispozitivele iOS.

6. Integrare Twitter: Cu această caracteristică nouă, trebuie să vă conectați doar o singură dată pentru toate nevoile dvs. de tweeting. Puteți să tweet de aproape oriunde în iOS.

7. iReader în Safari: Această caracteristică, potrivit Apple, este doar "fenomenală". Ea scapă de toate aglomerația în safari în timp ce citesc paginile web și stabilește dimensiunea fontului exact.

De asemenea, citiți: BBM4All: BBM pentru Windows Phone 8 pe drum?

Ce părere ai.

Care este cel mai anticipat element din iOS 5?

Recomandat
Lasă Un Comentariu