Principal » general » iOS devine mai prietenos pentru dezvoltatori

iOS devine mai prietenos pentru dezvoltatori

general : iOS devine mai prietenos pentru dezvoltatori

Știu că mulți utilizatori de telefoane mobile se bucură să fie capabili să aplice aplicații, la dispozitivele lor, mai ales dacă înseamnă evitarea plății pentru acestea. Utilizatorii IOS, care doresc să-și mănânce tortul și să-l aibă, doresc toată frumusețea platformei, plus toată libertatea altor platforme mai puțin restricționate. Acest lucru este adesea realizat prin jailbreaking dispozitivul și instalarea aplicațiilor prin intermediul depozitarilor terță parte. Abilitatea de a face asta pare să coboare rapid.

În primul rând a fost Installous. Acum, Kuaiyong și Zeusmos. Aceste servicii s-au închis toate în ultima vreme. Mi se pare că timpul este suspect și refuză să creadă că este o coincidență. Senzorul Spider mi-a spus că Apple este în spatele acestei situații, direct sau indirect. Dacă numai darnicul Spider Sense ar face mai mult decât tingle și să-mi dea detalii mai mari!

Oricum, intrebarea este, Este o inchidere recenta a surselor de aplicatii piratate iOS o miscare buna? În opinia mea, este. Eu nu sunt un dezvoltator, dar eu sunt creativ în multe alte moduri și știu cât de dureros este să fii sclav pentru câteva săptămâni sau luni pentru a crea ceva și pentru a vedea pe alții să nege un venit de drept datorat muncii lui. Curățarea pirateriei terță parte pe iOS înseamnă că dezvoltatorii Apple se pot bucura de rezultate mai bune. Cel puțin în teorie.

Situația este mult mai gravă pe Android. În timp ce aveam BlackBerry PlayBook, am apărut aplicații Android. Multe dintre acestea erau aplicații gratuite oricum, dar am fugit în numeroase alte aplicații comerciale care erau disponibile gratuit prin intermediul opțiunilor de sideloader. Dezvoltatorii acestor aplicații nu primesc nimic de fiecare dată când lucrările lor sunt descărcate și instalate. Nu sunt sigur dacă vom vedea vreodată un control mai mare în favoarea dezvoltatorilor de Android datorită naturii mai deschise a platformei. Windows Phone este un mediu mai controlat și ar trebui să ofere un nivel mai ridicat de protecție a dezvoltatorilor, dar cine știe ce niveluri de piraterie vor apărea acolo pe măsură ce câștigă tracțiune?

De asemenea, citiți: Imaginile de fundal pentru Placi Live care vin în curând la un telefon Windows lângă dumneavoastră

Desigur, cine știe ce va aduce mâine? Trei depozitari iOS de la terți au fost închise. Cinci ar putea să apară în locul lor. De fapt, un înlocuitor bun este mai mult decât suficient. Totuși, pentru moment, dezvoltatorii iOS trebuie să fie puțin mai fericiți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu