Principal » general » iOS - o platformă PC diminuată sau o platformă media player cu o mulțime de aplicații?

iOS - o platformă PC diminuată sau o platformă media player cu o mulțime de aplicații?

general : iOS - o platformă PC diminuată sau o platformă media player cu o mulțime de aplicații?

Este interesant să vedem modul în care noul CEO al RIM a fost activ în mass-media și împingând evanghelia lui BB10 într-o manieră vibrantă și interesantă. El a raportat că a făcut recent o lovitură la iOS, descriind-o ca fiind "un sistem de operare PC downsized", comparativ cu BlackBerry 10 pe care el la descris ca fiind o "adevărată platformă mobilă de calcul". Ei bine, va trebui să așteptăm ca BlackBerry OS10 să dea un verdict asupra a ceea ce este.

Cu toate acestea, acest articol a fost informat de cineva ca răspuns la raportul Phone Arena privind declarația de mai sus. Iată sufletul comentariului:

"IOS nu este o platformă PC redusă. Este o platformă media player cu o mulțime de aplicații. "

Sunt un fel de acord cu el, deoarece am găsit întotdeauna iOS prea simplu, limitat și jucărie, cum ar fi un driver de zi cu zi, fie pe iPhone sau iPad. De exemplu, am deținut un iPhone de ani de zile și a rămas pe un raft după ce am terminat de revizuit. Doi ani pe raft. Da-ma in judecata.

Oricum, ce crezi? Credeți că iOS este mai degrabă o platformă PC diminuată sau o platformă media player cu o mulțime de aplicații?

Recomandat
Lasă Un Comentariu