Principal » general » iOS 4.2.1 este dezactivat; de ce ar trebui să faceți upgrade

iOS 4.2.1 este dezactivat; de ce ar trebui să faceți upgrade

general : iOS 4.2.1 este dezactivat; de ce ar trebui să faceți upgrade

Nu este un secret de stat că cel mai recent firmware Apple pentru dispozitivele iOS a fost lansat. De fapt, a fost lansat din Luni, 22 noiembrie 2010. Actualizarea a venit cu câteva noi caracteristici inovatoare și un motiv convingător pentru oricine care folosește un dispozitiv iOS pentru a face upgrade.

Dispozitivele acceptate în această actualizare sunt iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 2G, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G și iPad.

Se spune că există mai mult de 100 de caracteristici și trucuri noi pentru iOS 4.2.1. Aș fi enumerat doar câteva dintre principalele caracteristici noi relevante pentru mediul nostru (Nigeria) și specifice acestei actualizări particulare;

 1. AirPrint
  AirPrint simplifică imprimarea e-mailurilor, fotografiilor, paginilor web și a documentelor direct de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Tot ce aveți nevoie pentru a utiliza această caracteristică sunt câteva robinete și disponibilitatea de Wi-Fi și o imprimantă compatibilă Wi-Fi. Nu există niciun software nou necesar pentru descărcare, nu există drivere pentru a instala și nu există cabluri pentru conectare înainte de a utiliza Airprint.
 2. AirPlay
  AirPlay vă permite să transmiteți fluxuri media digitale fără fir de pe iPhone, iPad și iPod touch la difuzoarele Apple TV sau AirPlay. Astfel, puteți viziona filme și fotografii pe televizorul dvs. panoramic și puteți reda muzică prin cei mai buni difuzori din casă prin Wi-Fi sau broadband-ul dvs. de internet.

 3. Consolidarea suportului pentru întreprinderi
  Întreprinderile pot profita de caracteristicile de securitate mai puternice, de capacitățile de gestionare a dispozitivelor noi și de integrarea îmbunătățită a întreprinderii.

 4. Multitasking pe iPad
  Aceasta este o caracteristică nouă pentru iPad. Orice nevoie să spun că alte iDevices se bucură de asta de mult timp? iOS 4.2 aduce multitasking de la iPhone și iPod touch la iPad. Implementarea multi-tasking-ului este în regulă, fiecare aplicație care rulează funcționează fără probleme și eficient - fără a încetini performanțele aplicației primare sau pentru a evacua inutil bateria.

 5. Dosare pe iPad
  De asemenea, nou pentru iPad. IPad are acum mai multe camere pentru mai multe aplicații. Acum puteți muta aplicațiile în foldere cu simplă drag-and-drop pentru a declanșa ecranele dvs. de pornire și pentru a păstra organizarea aplicațiilor pentru acces rapid. Ar trebui să spun că găsesc această funcționalitate de neprețuit pentru iDevice. La ultimul număr, numărul total de aplicații de pe iPod touch 4G / iphone 3G a fost de aproximativ 312! Aproximativ 5, 3 Gigabyte în dimensiune! Și nu există o încetinire a interfeței UI sau a erorilor de memorie datorită numărului și dimensiunii aplicațiilor! Deci, această opțiune a fost foarte bună pentru mine să-mi păstrez aplicațiile organizate

 6. Centru de jocuri
  De asemenea, nou pentru iPad. Puteți obține mai multă experiență socială cu jocurile dvs., Găsește-ți prietenii sau folosești un meci automat pentru a juca jocuri multiplayer împotriva noilor adversari. Urmăriți realizările și comparați scorurile mari.

 7. Chiar mai bine Mail
  Acum puteți vedea mesaje din toate conturile într-o căsuță poștală unificată (Nou pentru ipad) sau separat. De asemenea, acum puteți organiza mesaje prin fire și atașamente deschise în aplicații terță parte.

 8. Găsiți My iPhone, iPad sau iPod Touch
  Găsiți My iPhone, iPad sau iPod touch este caracteristica MobileMe care de fapt vă ajută să găsiți iDevice lipsă în timp real și să vă protejați datele. Cireasa de tort este că este acum liber pe orice iPhone 4, iPad sau a patra generație iPod touch care rulează iOS 4.2.1. Odată ce ați instalat-o, puteți găsi dispozitivul pierdut pe o hartă, puteți afișa un mesaj pe ecran, setați de la distanță o blocare de parolă și inițiați o ștergere de la distanță pentru a șterge datele. Și dacă găsiți în cele din urmă iPhone, iPad sau iPod touch, puteți restaura totul de la ultima copie de rezervă. Configurarea este ușoară; Citește ghidul pas cu pas la: www.apple.com/uk/ipodtouch/find-my-ipodtouch-setup/.
De asemenea, citiți: Citiți pe dispozitivul mobil?

Printre alte caracteristici se numără: Găsirea textului pe paginile web din Safari, Note cu fonturi, Răspundeți la invitațiile din calendar, Îmbunătățirile tastaturii și ale dicționarului, Îmbunătățirile accesibilității și o serie de altele.

Concluzie
Ios 4.2.1 este o actualizare binevenită pentru oricine care folosește orice dispozitive iOS. Tocmai am primit o generație iPod touch 4, iar după actualizarea la 4.2.1 (8C148), îmbunătățirea interfeței cu utilizatorul, împreună cu modificările de utilizare zilnică din noul firmware, a fost profundă.

O zonă de laudă este funcția Găsiți My iPhone, iPad sau iPod Touch. Era un serviciu plătit, dar acum este gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru un serviciu gratuit mobil în iDevice, dacă nu aveți un cont înainte și apoi să activați funcția Găsiți iPhone-ul meu, iPad sau iPod touch în setările din dispozitiv. Și acum puteți pleca! Dacă probabil că ți-ai pierdut iDevice-ul, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la me.com de pe un computer pentru a vedea iPod-ul dvs. pe o hartă sau să afișați un mesaj pe acesta sau să setați o blocare de parolă. Sau puteți șterge chiar și de la distanță!

De asemenea, puteți face aceste lucruri pe un alt dispozitiv iDevice după instalarea unei aplicații Găsiți aplicația mea iPhone! Aceasta este o caracteristică Neat, dacă mă întrebi.

Deci ce mai aștepți? Du-te actualiza iPad sau ipod atinge! Dar există un cuvânt de prudență care să fie sunat în acest moment. Dacă utilizați un iPhone Jailbroken, atunci NU trebuie să faceți upgrade imediat, sau altfel veți re-blocați telefonul. Trebuie să așteptați până când un Jailbreak pentru noua versiune este disponibil înainte de a trece la versiunea iOS 4.2.1.

De asemenea, citiți: Angry Birds: Cel mai bun joc de jocuri
Recomandat
Lasă Un Comentariu