Principal » general » Introducerea CardSwitcher pentru dispozitivele iOS

Introducerea CardSwitcher pentru dispozitivele iOS

general : Introducerea CardSwitcher pentru dispozitivele iOS

Dispozitivele Apple sunt în general considerate intuitive, inovatoare, revoluționare, chiar rezolutive. Dar, dacă arăți foarte atent, veți găsi câteva defecte și uneori vă întrebați de ce o anumită caracteristică a fost lăsată afară și de ce alții s-au făcut într-un anumit fel. Ei bine, în lumea brevetelor și a proceselor de miliarde de dolari, această discuție este pentru un alt articol.

Îmi place iPhone-ul meu, dar un lucru pe care nu-l pot sta este tava multitasking greoaie, care nici nu oferă multitasking "adevărat". Aceasta salvează toate aplicațiile recent deschise într-un anumit mod de înghețare, astfel încât ori de câte ori sunteți gata, puteți să vă ridicați unde ați rămas. Cu excepția cazurilor când doriți ca dispozitivul dvs. scump să finalizeze autentificarea sau să deschidă pagina Web în timp ce se află în fundal.

O altă întrebare despre tava multitasking este modul în care este stânjenitor să închideți aplicațiile, mai ales atunci când aveți mai mult de 8 rulați în fundal. Trebuie să păstrați literalmente o pictogramă de aplicație în jos timp de 2 secunde, apoi să începeți să apăsați pe fiecare buton roșu până când ați șters toate aplicațiile din tava multitasking. Dacă ați avea 50 de aplicații deschise, acest lucru se va califica cu ușurință pentru o formă de antrenament cardio de 15 minute.

Deci, care este soluția, întrebi? Ei bine, nu-mi pasă să aștept ca Apple să rezolve acest lucru într-o altă actualizare iOS. Dacă aveți un jailbroken iphone sau ipad, mergeți la Cydia și instalați 'cardswitcher'. Acest lucru aduce multitasking-ul stilului Palm-pre pe iPhone cu câteva progrese majore. Puteți utiliza fie formatul cartelei, fie formatul grilei. Voi lăsa pozele să apară u.

De asemenea, citiți: Cum să transformați blogul dvs. WordPress într-o aplicație Windows 10

Este ușor de folosit și distractiv când aruncați cărțile și care închide automat aplicațiile. Este, de asemenea, foarte plăcut pentru ochi în timp ce obțineți treaba mai bine decât metoda iOS stoc.

În ultimele două săptămâni am descoperit că face multitasking pe iPhone mult mai dulce și dacă îl combinați cu "backgrounder", un alt tweak în cydia, atunci aplicațiile lucrează de fapt cu normă întreagă în fundal și nu în modul îngheț.

Încearcă-l dacă ai un dispozitiv jailbroken și lasă-mă să-ți cunosc gândurile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu