Principal » general » Interviu cu Kolawole Osinowo, manager de soluții de îngrijire, Nokia Africa de Vest

Interviu cu Kolawole Osinowo, manager de soluții de îngrijire, Nokia Africa de Vest

general : Interviu cu Kolawole Osinowo, manager de soluții de îngrijire, Nokia Africa de Vest

Săptămâna trecută, omul nostru, Dayo Olutunfese, sa așezat la interviu cu Kolawole Osinowo, Manager de soluții de îngrijire, Nokia Africa de Vest. Interviul sa concentrat pe cea mai recentă ofertă de comunicare Nokia, E7.

Aici este transcrierea.

MN: Cum ați descrie pe scurt, Nokia E7?
KO: Cea mai bună modalitate de a descrie Nokia E7 este pur și simplu să spun că este un dispozitiv uimitor. Un dispozitiv uimitor în sensul că vă oferă posibilitatea de a nu defini succesul, ci și de a arăta succes în diferite domenii ale vieții. Este dispozitivul final cu o opțiune de telefon. Este o cutie de divertisment cu opțiunea unui telefon, un computer cu opțiunea unui telefon, este cutia mea de e-mail cu opțiunea unui telefon; este organizatorul meu personal cu o opțiune de telefon. Noi, cei de la Nokia, spunem că este un simbol de succes.

MN: Cine este Nokia E7 vizat? Cine ar trebui să utilizeze Nokia E7?
KO: Oricine vrea să aibă succes. Oricine are dorința de a avea succes în viață ar trebui să utilizeze Nokia E7. Vă dau un exemplu; Trebuie să închei o afacere. Sunt într-un autobuz BRT sau într-un taxi și primesc un e-mail prin care îmi cer să ofer o cotare de preț. O solicitare de ofertă a fost trimisă ca atașament prin poștă. Am posibilitatea de a citi e-mail-ul și de a deschide atașamentul direct de la Nokia E7. Sunt, de asemenea, capabil să răspundă la poștă și chiar să genereze o cotare de preț cu o foaie de lucru Excel de la Nokia E7. Deci, trimit un răspuns și cinci minute mai târziu, primesc un alt e-mail spunându-mi că afacerea este a mea. Nokia E7 mi-a făcut să se întâmple în trafic în transportul public și nu a trebuit nici măcar să aștept să ajung la birou pentru a-mi face treaba.
Altele sunt la Aeroportul care așteaptă zborul, pot citi diferite rapoarte în timpul așteptărilor lungi. Ei pot citi, de exemplu, raportul privind mobilitatea Nigeriei pe ecranul telefonului Nokia E7.

De asemenea, citiți: Sunt modelele mari de iPhone care canibalizează iPad-ul?

O altă persoană este în divertisment, își pot urmări filmele pe un ecran uimitor de patru inci, cu unghiuri drepte pentru a spori experiența.

Prin urmare, piața țintă este pentru oricine dorește să aibă succes. Succes la locul de munca, joaca, acasa, printre colegi si colegi.

MN: Din moment ce ați menționat ecranul în ultimul răspuns, puteți să ne spuneți mai multe despre ecranul lui E7?
KO: Pe plan intern, spunem că avem pasiune pentru inovare. Nu vrem să facem nimic; vrem să le facem inovativi. De asta am ieșit cu acest dispozitiv. Are un ecran de patru inci. Unghiurile sunt, de asemenea, potrivite pentru a vă ajuta atunci când vă vedeți e-mailurile, fotografiile, videoclipurile și chiar când jucați jocuri. Este, de asemenea, un ecran tactil capacitiv, ceea ce face ca interacțiunea cu dispozitivul să fie netedă ca și cuțitul fierbinte în unt. Ecranul tactil capacitiv îmbunătățește, de asemenea, gradul de utilizare în mare măsură și, mai important, ecranul nu consumă multă energie, datorită senzorului de lumină ambientală, care permite ecranului să se adapteze automat la situația luminii oriunde te afli. Nu uitați că există și un afișaj clar negru, care face ecranul cu adevărat lizibil sub lumina directă a soarelui.

MN: Spuneți-ne despre camera de pe telefonul Nokia E7
KO: Există o cameră de opt megapixeli cu LED Flash. Va fi suficient să faceți fotografii pentru utilizatorul afacerii. Și îndrăznesc să spun că E7 are și imagini foarte bune.

MN: Care este durata de viață a bateriei ca pe E7? Poate merge o zi întreagă în medie?
KO: În ceea ce privește durata de viață a bateriei, trebuie să ne dăm seama că aceste dispozitive sunt acum mai mult decât telefoane, ele sunt în prezent computere mobile în esență; cu capacitate multitasking, care va avea impact asupra vieții bateriei. Acestea fiind spuse, voi spune ca E7 are o viata fantastica a bateriei - traditionala cu Nokia. Un lucru pe care simt consumatorii ar trebui să fie confortabil este că acesta este Nokia. Am stăpânit arta de viață a bateriei lungi.

De asemenea, citiți: De ce aplicațiile mobile pot ucide Google

MN: De ce a fost eliminat slotul pentru cardul microSD de la E7?
KO: În primul rând, Nokia E7 are o memorie de 16 GB încorporată. De asemenea, a fost extins cu capacitatea USB-on-the-go. De ce ar trebui să vă faceți griji pentru slotul pentru carduri de memorie atunci când aveți USB-on-the-go? Cu această capacitate, vă puteți conecta unitatea flash, de exemplu, și accesați orice fișiere pe care le aveți pe dispozitivul de stocare. De asemenea, veți putea să conectați hard disk-urile la E7 și să aveți acces la fișierele dvs. acolo. Spuneți-mi, ce alt dispozitiv de la alți producători are această funcție integrată?

MN: De ce ar trebui să cumpăr Nokia E7 știind că este alimentat de Symbian și viitorul Symbian este incert?
KO: Nu este faptul că suntem de dumping Symbian, este doar că merge mai departe; Windows Phone va deveni platforma noastră principală pentru smartphone-uri. În acest an, intenționăm să vindem 150 de milioane de dispozitive Symbian, iar în total avem aproximativ 300 de milioane de dispozitive de bază Symbian instalate. Aceste dispozitive vor fi totuși susținute de Nokia și, gândindu-vă, aceste dispozitive vor mai fi aici de 2 până la 3 ani de acum. De asemenea, nu uitați că va fi lansat un nou firmware care va face E7 mai bun, mai rapid și va da viață nouă. În plus, există peste 65 000 de aplicații pe magazinul Ovi pe care le puteți profita.

MN: Când va fi disponibilă pe piață?
KO: După cum vorbesc, cei care au comandat în prealabil E7 au început să predea telefoanele lor cu numele lor gravate pe ea ca serviciu cu valoare adăugată. Și de acum două săptămâni ar trebui să puteți merge în oricare dintre punctele de vânzare cu amănuntul ale partenerilor și să luăm E7.

De asemenea, citiți: Visul de bandă largă mobilă la prețuri accesibile

MN: Sunt ultimele cuvinte?
KO: Ultimele mele cuvinte vor fi să te duci acolo la oricare dintre punctele noastre de vânzare cu amănuntul autorizate, să le ceri demo pentru tine Nokia E7, apoi să judeci dacă e cu adevărat ultimul simbol al succesului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu