Principal » general » Tehnologia Internet nu este tot ce există la tehnologie

Tehnologia Internet nu este tot ce există la tehnologie

general : Tehnologia Internet nu este tot ce există la tehnologie

Voi deschide acest articol cu ​​un citat dintr-un articol, De ce VC-urile ar trebui să înceteze să investească în startupuri "pe Internet" și să înceapă să investească în "tech", care dă o imagine clară:

... Tehnologia internetului este doar un sector al unui domeniu tehnologic mult mai larg. Pe cont propriu, Internetul nu poate rezolva toate problemele sau poate satisface toate nevoile umanității. După cum mi-a spus unul dintre prietenii mei, "Social media poate să vă avertizeze că un asteroid se îndreaptă spre pământ, dar nu poate face nimic pentru ao opri".

Din nefericire, se pare că în momentul în care persoana obișnuită vorbește despre tehnologie în aceste zile, se află în limitele tehnologiilor internet și serviciilor de internet. De exemplu, de ce nu vedem și nu auzim mai multe lucruri care se petrec în industria automobilelor? Asta e și tech.

După ce și-a ștampilat ferm piciorul în tehnologia internetului, Google pare să se afle într-o aventură în alte domenii ale tehnologiei: autovehicule cu autovehicule și, recent, roboți. Ai văzut Big Dog în acțiune? Este un robot cu patru picioare a cărui constructori, Boston Dynamics, Google a achiziționat recent. Big Dog controlate, reglate și stabilizate de un computer de bord care primește informații de la diferiți senzori încorporați. Aici este Big Dog în acțiune:

Este ceva uimitor și înfricoșător în același timp. Dar este tehnologic și va fi o parte a viitorului nostru în diferite forme și dimensiuni. În timp ce SUA spune că Big Dog va fi pus în funcțiune pentru a transporta bagaje pe terenuri accidentate, unde vehiculele pe patru roți nu pot merge, nu este greu să vezi ceva de genul acesta care poartă arme de foc - rachete și arme. Nu este greu să ne gândim la viitoarele versiuni ale Big Dogului care sunt folosite pentru patrulare și pentru vânătoarea de oameni. Cu siguranță, Star Wars este peste noi.

De asemenea, citiți: Android L este Android 5.0 Lollipop!

Și vorbind despre Star Wars, vom vedea mai mult în liniile de robotică și inteligență artificială. Vom vedea mai mult tehnologia laser, noile sisteme de propulsie (în special pentru zborul în spațiu), proiecțiile holografice, sistemele energetice de înnoire și multe altele în anii următori. Ar trebui să începem să vorbim mai mult despre aceste lucruri de altă natură. Și ar trebui să investim mai mult în ele. Ele sunt viitorul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu