Principal » general » Intel dorește să vă transforme locul de muncă în "No-Wire Experience"

Intel dorește să vă transforme locul de muncă în "No-Wire Experience"

general : Intel dorește să vă transforme locul de muncă în "No-Wire Experience"

Producătorul de cipuri populat, Intel a anunțat imediat o suită de soluții pentru mediul de lucru. Noile produse oferă o experiență "fără fir". Aceasta îmbunătățește experiența la locul de muncă, permițând computerele să fie practic de oriunde, fără tehnicile obișnuite la care suntem obișnuiți. Această nouă tehnologie simplifică modul în care conectați calculatoarele, reducând utilizarea firelor.

Cum este realizat acest lucru?

În primul rând, există afișajul Intel Pro Wireless. Aceasta este o tehnologie care conectează în siguranță dispozitivele la ecrane mari și proiectori de cameră de conferință fără fire și dongle. Există și Intel Wireless Docking. Cu doar docul în loc, se poate conecta fără efort un dispozitiv la un ecran mai mare și alte periferice USB fără fire.

Intel Unite este, de asemenea, o altă soluție wireless. Lucrând cu un mini PC specializat, utilizatorii se conectează fără fir chiar și din locații îndepărtate, se alătură întâlnirilor, împărtășesc și colaborează. Aceste noi tehnologii se potrivesc cel mai bine noilor procesoare Intel de generația a 5-a.

Recomandat
Lasă Un Comentariu