Principal » general » Mesagerie instantanee și rețele sociale pe Nokia N900

Mesagerie instantanee și rețele sociale pe Nokia N900

general : Mesagerie instantanee și rețele sociale pe Nokia N900

Lumea a trecut prin rețele sociale și prin mesagerie instant. Menținerea legăturii cu familia, prietenii, colegii și chiar clienții prin Twitter, Facebook, Yahoo Messenger și alte servicii asemănătoare a devenit un mod acceptabil de viață.

În această parte a seriei de revizuire a diferitelor caracteristici ale telefonului Nokia N900, mă voi uita la modul în care rețelele de socializare și serviciile de mesagerie instantanee se plătesc pe acest computer mobil.

N900 vine cu suport încorporat pentru mesagerie instantă în cadrul aplicației de contacte. Nu este nevoie de o aplicație terță parte. Deschideți un contact și selectați serviciul pe care doriți să îl utilizați, iar interfața de conversații (mesaje) vă prezintă interacțiunile în vizualizarea cu filet. Chaturile sunt salvate automat pe dispozitiv, astfel încât să le poți referi mai târziu - la fel ca SMS-ul tău.

În afara casetei, N900 suportă Skype, SIP și Google Talk în cadrul aplicației Contacts. Dar, aici este locul în care devine mai bine, există un plugin care vă permite să adăugați și mai multe servicii, transformând N900 într-un monstru de social networking. În toate, veți obține:

 1. Facebook
 2. Gadu Gadu
 3. Google Talk
 4. ICQ
 5. trăncăni
 6. MSN
 7. Ovi
 8. QQ
 9. ÎNGHIŢITURĂ
 10. Salut
 11. Skype
 12. Yahoo

Acestea sunt douăsprezece (12) servicii integrate în Contacte și Conversații. Doar pentru a fi sigur că înțelegeți asta. Nu vorbesc despre 12 cereri separate. Toate acestea sunt integrate în Contacte și conversații de pe dispozitiv.

Acum adăugați la acestea faptul că puteți sorta contactele dvs. prin disponibilitatea lor online, astfel încât cei care se află în prezent online se afișează în partea de sus a listei de contacte.

De asemenea, citiți: PhoneRumble - oferte săptămânale speciale de telefon

De asemenea, puteți seta propria dvs. stare / disponibilitate pentru Yahoo, Google Talk și Facebook Chat. Puteți crea o stare personalizată și chiar puteți specifica locația dvs., dacă doriți.

Lista de caracteristici este extinsă, iar gradul de utilizare este de vârf. Ceea ce a făcut Nokia cu contactele și conversațiile pe N900 este pur și simplu minunat. Nu am avut niciodată acest lucru bine cu mesageria instant.

Desigur, dacă doriți mai mult decât doar chat, există aplicații terțe părți pentru Facebook, de exemplu, precum Twitter și altele. Acestea funcționează în afară de aplicațiile pentru Contacte și conversații, dar funcționează bine. Imaginea de mai jos este cea a actualizărilor de stare ale prietenilor pe FaceBrick, o aplicație Facebook standalone:

Nici un dispozitiv nu este perfect - nici măcar N900, și știu suficient să spun că nu este pentru toată lumea. Dar permiteți-mi să spun că iubesc acest tip grozav și că nu pot spune așa de mult!

Recomandat
Lasă Un Comentariu