Principal » general » Instant Messaging - criminalul SMS?

Instant Messaging - criminalul SMS?

general : Instant Messaging - criminalul SMS?

Toți vorbesc despre smartphone-uri, aplicații, internet mobil, BlackBerry, mesagerie instant. Nu pare să se vorbească prea mult despre cât de mare este serviciul tradițional de mesagerie text.

Voi pune câteva întrebări care ar putea să ne facă să gândim și, cel puțin, să ne uităm la mesajele mobile în general.

  • Dacă sunteți într-o situație de urgență și trebuie să trimiteți un mesaj urgent pentru ajutor, ați trimite SMS (serviciu de mesaje scurte) sau IM (mesaj instantaneu, de exemplu, Yahoo Messenger, BB Messenger etc.)?
  • Când porniți telefonul, trebuie să vă conectați sau să vă conectați înainte de a primi SMS-uri? (dar pentru IM, poate fi necesar să vă conectați uneori, dacă nu este automat)
  • Comparând raportul dintre persoanele care au telefoane care pot face SMS-uri numai și cei care au telefoane care pot face IM, care are un potențial mai mare?

Vă amintiți din nou în anii 1990 când computerul a câștigat popularitate și ni sa spus că lumea se îndreaptă spre un mediu fără hârtie? Cât de departe sa întâmplat asta?

Care este luarea ta? IM va ucide SMS-ul (acum că telefoanele inteligente câștigă popularitate și aproape toată lumea are un telefon care poate face date)?

Recomandat
Lasă Un Comentariu