Principal » general » Instagram vă permite să postați imagini în modul peisaj

Instagram vă permite să postați imagini în modul peisaj

general : Instagram vă permite să postați imagini în modul peisaj

Instagram a anunțat o nouă actualizare a aplicației mobile. Aplicația permite acum utilizatorilor să selecteze fie un mod portret sau un mod peisaj atunci când încearcă să încarce mai multe fotografii și videoclipuri într-o singură postare. Această funcție nouă are scopul de a îmbunătăți modul în care partajați fotografii și videoclipuri. Până acum, Instagram a permis doar un raport de aspect de 1: 1 pentru fotografii și videoclipuri. Cu toate acestea, cu această restricție eliminată, acum puteți să permiteți accesul la fotografii și videoclipuri fie în modul portret, fie în modul peisaj, în funcție de orientarea adecvată a fotografiei sau a videoclipului.

După cum știm cu toții, la începutul acestui an, Instagram a adăugat o funcție care permite utilizatorilor să încarce câte zece imagini simultan. Cu toate acestea, utilizatorii Instagram au fost obligați să-și recolteze fotografiile pentru a se potrivi cu raportul de aspect 1: 1, ceea ce poate că nu a fost plăcut pentru anumiți utilizatori care ar fi putut face fotografii de dimensiuni mai mari. Acum, utilizatorii nu mai trebuie să creeze părți ale fotografiilor înainte de a le posta pe Instagram.

Ultima caracteristică este o mutare a gigantului social media pentru a-și crește baza de utilizatori. În prezent, Instagram are peste 700 de milioane de utilizatori. Unele dintre îmbunătățirile recente ale aplicației au fost lansate în iunie, care includea posibilitatea de a redistribui clipurile video live către Instagram Stories. Acest lucru a ajutat utilizatorii să își păstreze videoclipurile live chiar și după terminarea lor. De asemenea, a existat o caracteristică de arhivă, care a permis utilizatorilor să elimine anumite postări din vizualizarea publică, păstrând-o pe Instagram pentru vizualizare ulterioară.

De asemenea, în mai, compania a lucrat și pe site-ul său mobil. Acest lucru a permis utilizatorilor să încarce fotografii dacă aplicația mobilă nu este disponibilă la momentul dat. Cu toate acestea, aceasta ar putea fi doar cea mai importantă caracteristică a aplicației, deoarece o mulțime de oameni fac fotografii de diferite dimensiuni. Acum, aceste imagini pot fi postate și în modul peisaj, păstrând astfel estetica originală a imaginii în timp ce postați la Instagram.

De asemenea, citiți: V-ați arunca Google Chrome pentru Internetul Samsung?

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu