Principal » recenzii generale » Innjoo O revizuire: Calul cursei rapide

Innjoo O revizuire: Calul cursei rapide

recenzii generale : Innjoo O revizuire: Calul cursei rapide

Innjoo One 3G HD este primul dispozitiv pilot de la Innjoo, care a fost imbunatatit de mult timp pe tot parcursul internetului. Este bine realizat și are un design ceva mai asemănător cu iPhone 4s - doar că este mai mare în dimensiune. Cu marginile curbate și un factor de formă unibody, se potrivește bine în mâinile tale. Innjoo One își dă viața ca un pilot? De ce trebuie să cumperi Innjoo One?

Mai intai sa ne uitam la principalele caracteristici:

 • 6, 9 mm grosime și ușor.
 • Afișaj HD IPS de 5 inci, cu front și spate Dragontrail Glass, 720 × 1280 pixeli (320 PPI).
 • Android 4.4.2 Kitkat, jupuit cu lansatorul Inn UI.
 • Chipsetul MediaTek MT6592 cu procesor Cortex-A7 de 1.4GHz octa-core, GPU Mali 450-MP și 2GB de memorie RAM.
 • 13 MP Focalizare automată, cu bliț LED, număr pixeli 4160 x 3120 pixeli și înregistrare video de 1080p.
 • Cameră foto de 8MP frontală, cu un număr de pixeli de 3264 x 2448 pixeli și înregistrare video 480p.
 • Complet stocat spațiu de stocare de 16 GB (12 GB utilizabil).
 • Suport dual SIM, Atât Micro-SIM, cât și 3G.
 • Telefonul este pre-înrădăcinat (poate că este ceva special pentru unitatea de revizuire pe care am avut-o).

Dezavantaje principale

 • Durata medie a bateriei.
 • Volum redus atât cu difuzoare externe, cât și cu căști.

Citiți toate specificațiile Innjoo One detaliate, experiența noastră Innjoo One Hands On, precum și Innjoo One Unboxing.

Acum, la revizuirea noastră principală.

Rețineți că această unitate este o unitate de presă de vânzare trimisă de Innjoo. Nu este unitatea finală care a fost împinsă pe piață și astfel ar putea lipsi unele caracteristici pe care modelul final vândut pe piață. - Domnule Mo

Hardware / Design

După cum sa menționat mai devreme, Innjoo One 3G HD are un design similar cu iPhone 4s. Chiar și design-ul obiectivului camerei foto face dovada faptului. La o grosime de 6, 9 ​​mm, telefonul este destul de subțire și are un design unibody (Aceasta înseamnă că nu are capac de protecție și bateria nu poate fi scoasă). Este aproape similar cu modelul meu Gionee M2, doar că acesta din urmă este mai greu (datorită bateriei sale uriașe), iar Innjoo are margini frumoase rotunjite. Partea superioară poartă mufa pentru cască, în timp ce partea de jos prezintă portul de încărcare și microfonul. În partea stângă, veți vedea sertarele Dual SIM și cardurile de memorie, în timp ce în partea dreaptă butoanele de alimentare și butoanele de volum sunt vizibile. Chiar lângă camera frontală, avem o lumină albă de notificare albă care strălucește ori de câte ori primești un buzunar. Mai presus de toate, acest dispozitiv se potrivește perfect în mâinile tale.

De asemenea, citiți: Hands on cu Samsung Galaxy Notă 5

Aparat foto / afișare

Innjoo One oferă o cameră superbă de 13 megapixeli. Este probabil cel mai bun telefon pe care l-am văzut în acest interval de prețuri. Fotografiile exterioare sunt atât de ascuțite și detaliate, în timp ce fotografiile din interior sunt clare, cu bliț întors. Acest aparat foto are nevoie de o mulțime de pixeli și va trebui să măriți de 4 ori înainte de a vedea orice siluetă granulată. Impresionant!!

Camera de 8MP cu fața în față este, de asemenea, minunată, ținând selfies foarte frumoase, deși nu acoperă un unghi foarte larg. Camera are această funcție de captare a gesturilor, care face automat o fotografie atunci când semnul de pace este detectat pe mâini. nu-i așa?

Aici avem un afișaj HD IPS de 5, 0 inci, cu o rezoluție de 720 × 1280 pixeli, cu PPI maxim la 320 (ceea ce simt că este suprasolicitat). Am aflat că afișajul Retina pornește de la 300ppi, deci rezoluția este destul de bună. Ecranul este clar și clar, cu unghiuri de vizualizare excelente. Luminozitatea luminii solare este insuficientă, cu excepția cazului în care luminozitatea este coborâtă până la cea mai înaltă.

Multimedia

Difuzorul Innjoo One produce sunete la volum redus. Acest lucru poate fi deprimant pentru pasionații de muzică. Calitatea sunetului este ușor îmbunătățită atunci când ascultați prin căști. Dacă doriți să vă bucurați cu adevărat de muzică pe acest aparat, este posibil să fiți nevoit să căutați un music player puternic cu egalizatoare sau să instalați Viper4Android, sau chiar mai bine, să blitzați în Dolby Digital. Redarea video aici este o mare datorită ecranului clar și unghiurilor de vizualizare excelente. Acest telefon nu are, de asemenea, FM Radio. Chiar dacă nu prea mulți oameni asculta radio pe telefoanele lor, ar fi fost mai bine dacă radioul a fost inclus. NB : Lipsa Radio FM pare a fi pentru că aceasta este o unitate de pre-vânzare. Alți utilizatori au raportat că au Radio FM pe propriul lor.

De asemenea, citiți: Nokia 500 Review - Un plicticos capabil

Software, aplicații Inn

Acest dispozitiv minunat rulează Android 4.4.2. În afară de lansatorul UI Inn cuplat cu telefonul, fiecare alt ecran este stoc simplu și Android. Telefonul are 16 GB memorie încorporată (utilizabilă de 12 GB) complet împărțită atât pentru instalarea aplicațiilor, cât și pentru stocarea fișierelor - ceea ce reprezintă o dezvoltare binevenită în rândul producătorilor OEM din China. Îmi place faptul că telefonul are caracteristică Double-Tap-to-Wake. Pur și simplu atingeți dublu ecranul în modul de așteptare și vine în viață.

Există grupuri de aplicații preinstalate aici. Aleg să le numesc Inn Apps - InnBrowser, InnCloud InnStore și InnForum. Aceste aplicații fac parte din planurile Innjoo de a vinde servicii și de a face profit. Cred că nu este o idee de afaceri viabilă. InnBrowser redă paginile bine, deși nu mi-a plăcut modul în care au apărut anunțuri în browser și ferestrele pop-up pe file noi. InnCloud este un serviciu răcoros care vă ajută să salvați și să restaurați contactele din cloud. InnStore este magazinul lor unic de aplicații și, similar cu multe alte aplicații Android, care stochează aplicații Android, are un număr limitat de aplicații.

În cele din urmă, domnul Mo raportează că, în timp ce avea telefonul cu el, unele aplicații au fost instalate la telefon fără permisiunea lui și că atunci când le-a dezinstalat, au fost reinstalate din nou fără permisiunea sau autorizarea acestuia. În esență, el nu a putut să scape aceste aplicații. Una dintre aceste aplicații a fost lansatorul Zero. Alta a fost Maestrul curat.

Performanță și durata de viață a bateriei

Aceasta este partea dulce. Innjoo One 3G HD este cel mai rapid telefon pe care l-ați avut vreodată. laugh out Loud

Recomandat
Lasă Un Comentariu