Principal » general » Fotografiile Infinix Nota 3: un exemplar bun

Fotografiile Infinix Nota 3: un exemplar bun

general : Fotografiile Infinix Nota 3: un exemplar bun

Ne-am pus mâna pe noul lansat Infinix Nota 3. Este de fapt primul smartphone Infinix Mobility pe care îl găsesc atrăgător din punct de vedere estetic. Cu un ecran de 6 inch, nota 3 este mare. Dar este, de asemenea, foarte bine. Avem un design metalic bine realizat aici. Linile sunt frumoase și finalizate cu bun gust. Aruncați o privire la unele fotografii Infinix Nota 3 pe care le-am luat doar pentru plăcerea dvs.

Infinix Nota 3 Fotografii

Este interesant că, recent, am scris despre modul în care Infinix Mobility trebuia să lucreze la proiectarea produselor. Poate că am vorbit prea repede. Sau poate aceasta este o excepție la ceea ce va continua ca normă pentru companie. Numai timpul va spune.

Un lucru este clar: Nota 3 este primul produs de la Infinix care arată și simte foarte plăcut simțurilor mele. Este un specimen bun al unui dispozitiv. Toată lumea am arătat că este de acord cu mine că este cel mai bun design vreodată să iasă din grajdurile Infinix.

Unitatea pe care o avem este versiunea 3G. Există o versiune 4G, care va apărea mai târziu. Nu știu de ce Infinix produce două versiuni diferite ale fiecărui dispozitiv, eliberează versiunea mai mică la lansare și apoi eliberează liniștit versiunea mai avansată pe piață la o dată ulterioară. Nu stiu daca rasteaza pe altcineva, dar ma rasteaza.

Există un scaner de amprente la spate. Adevărat pentru toate dispozitivele Note, acesta este echipat cu o baterie mare - capacitate de 4.500 mAh în acest caz. USB OTG, pentru conectarea unei unități flash, este aici.

De asemenea, citiți: TECNO Camon C7 Unboxing și First impressions

Oricum, Infinix Nota 3 3G este aici și caută partea - un phablet pe care orice om de afaceri ar simți mulțumit să-l conducă într-o întâlnire. De asemenea, vă recomandăm să consultați specificațiile complete Infinix Nota 3.

Recomandat
Lasă Un Comentariu