Principal » recenzii generale » Infinix Hot X507 Revizuire: "La Classique" Telefon Buget

Infinix Hot X507 Revizuire: "La Classique" Telefon Buget

recenzii generale : Infinix Hot X507 Revizuire: "La Classique" Telefon Buget

Infinix Hot merită toată hype-ul său. Telefonul arată bine, deoarece este eșantionat în diferite culori. Cel mai important, acest dispozitiv vă oferă caracteristici superbe și caracteristici minunate la un preț ridicol de ieftin. În mod ideal, se potrivește cu criteriile a ceea ce ar trebui să simtă și să arate un telefon cu buget.

Iată o scurtă descriere a specificațiilor:

 • Tip SIM: Micro-SIM / Dual SIM
 • Anunțat: noiembrie 2014
 • Dimensiune: 142, 4 x 73, 2 x 10, 1 mm
 • Afișaj: 5 inci, 854 x 480 pixeli (240ppi)
 • Memorie: 16 GB, plus slot pentru card micro SD
 • Aparat foto: 5MP spate cu bliț LED, 2MP cu fața în față
 • OS: Android 4.4.2 Kitkat
 • Chipset: Mediatek MT6582
 • CPU: Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7
 • GPU: Mali-400 MP
 • RAM: 1GB
 • Radio: Da (Înregistrare FM)
 • Acumulator: 2000 mAh
 • Preț: N13, 400

Pro:

 • Depozitare internă complet compartimentată. (Primul într-un dispozitiv cu buget)
 • Performanță foarte bună și fluidă
 • Înregistrare FM
 • Camera decentă în ciuda prețului ieftin

Contra:

 • Camera frontală nu acoperă o gamă largă
 • Durata medie a bateriei

Hardware și proiectare:

Acest telefon este fabricat din plastic, totul rotund, spre deosebire de Infinix Zero. Cu toate acestea, nu putem vina, având în vedere prețul. Capacul din spate este texturat cu un design fagure de miere care oferă un pic de frecare pentru o mai bună aderență. Același capac din spate vine în 5 culori: galben, roșu negru, alb și albastru (cyan), și strălucesc în întuneric. Unitatea de revizuire pe care o aveam a fost varianta neagră. În partea de sus sunt portul de încărcare și mufa pentru căști de 3, 5 mm. Partea dreaptă include butoanele de alimentare și volum.

Software și afișare:

Acest telefon rulează Android KitKat 4.4.2 OS modificat pentru a arăta mai plăcut din punct de vedere estetic. A fost palpitant să înțelegeți că 16 GB acest telefon livrat cu a fost complet împărțită cu stocarea internă. Aceasta înseamnă că puteți instala cât mai multe aplicații decât doriți înainte de a întâmpina problema "stocare internă scăzută". Chiar dacă apare eroarea, simpla ștergere a fișierelor media vă va lăsa spațiu liber. Kudos pentru Infinix pentru asta !!

De asemenea, citiți: NCC numește un consorțiu pentru implementarea portabilității numerelor

Afișajul acestui dispozitiv este de numai 854 x 480 pixeli (același cu Gionee M2). De la calcule ppi se presupune a fi de aproximativ 195ppi, dar Infinix o descrie ca 240ppi. Fonturile de pe acest dispozitiv sunt deosebit de mari. Aceasta nu este o problemă; doar o observație.

Aparat foto:

Avem aici un aparat de fotografiat spate de 5MP care nu dezamăge deloc. Senzorul captează o mulțime de detalii, mai ales în timpul zilei sau în zone bine luminate. Blițul cu LED-uri funcționează bine și luminează în mod favorabil scenele întunecate. Camera are o caracteristică rece numită gest inteligent. Când este activată, tot ce trebuie să faceți este să răsuciți mâna deasupra telefonului pentru a face o fotografie fără să atingeți ecranul. Chestii tari.

În ceea ce privește imaginea, camera frontală cu care se confruntă este mult mai bună decât ceea ce am văzut la Infinix Zero. Imaginile de aici sunt mai clare și mai clare. Cu toate acestea, are încă aceeași problemă de a acoperi doar o gamă îngustă. De exemplu, trei capete nu se pot încadra confortabil într-o auto-auto.

Multimedia:

Redarea muzicii aici este decentă, având în vedere faptul că este un vorbitor mono. Redarea video a fost în regulă. Nu putem da vina pe afișajul de 854 x 480 pixeli, deoarece acesta este, în definitiv, un telefon cu buget. Radio FM are o caracteristică de înregistrare care are înregistrări clare în format .ogg.

Rețea, Apeluri și Internet:

Aici avem suport HSDPA + pe ambele SIMS. 3G este, de asemenea, comutare pe ambele sloturi SIM. Claritatea apelurilor este foarte clară și comparabilă cu ceea ce obțineți pe un Blackberry. Viteza de navigare este foarte rapidă și mi-am dat seama că antenele sunt foarte clare în recepția rețelei.

Citește și: Trei lucruri pe care noul Mtel le poate face imediat

Performanţă:

Infinix Hot funcționează pe un procesor quad-core de 1, 3 GHz, aplicațiile fiind deschise fără probleme. Am încercat jocurile preinstalate (Assassin's Creed, Danger Dash, The Avengers etc.) și toate au jucat fără probleme. Nu ai nici un fel de laguri aici. Multitasking este, de asemenea, ceea ce ar trebui să așteptați de la un RAM de 1 GB Android. Iată capturile de ecran ale testului Antuntu:

Durata de viata a bateriei:

Cu o pauză totală de 1 oră, în condiții normale de utilizare, acest copil a durat 9 ore de utilizare normală. Începând cu 100% de la ora 8:00 am pe 3G cu 2 cartele SIM instalate și luminozitatea setată pe cel mai scăzut, a rămas 5% din taxă la ora 17:45. Dacă aveți nevoie de ore suplimentare, atunci veți avea nevoie de o bancă de alimentare împreună cu acest telefon.

Diverse:

Lumina soarelui este slabă, dar putem ignora acest lucru având în vedere prețul, deoarece încă nu am venit să trec pe un smartphone în această categorie de preț care oferă o bună lizibilitate a luminii solare. Nu există nici o lumină de fundal pentru butoanele de navigare, deci acest lucru poate fi un niggle în locuri întunecate pentru persoanele care nu au stăpânit stilul Android de sistem de navigație.

O caracteristică remarcabilă pe acest telefon este aplicația de rețea firewall instalată (puteți găsi acest lucru în Setări). Se utilizează pentru alegerea aplicației sau a serviciului care poate avea acces la datele dvs. mobile și Wi-Fi. În condiții normale, ar fi trebuit să ne rădăcinăm și să instalăm aplicația așa-ca înainte ca aceasta să funcționeze.

Cuvinte finale:

În recenziile noastre despre Infinix Zero, am recunoscut că Infinix și-a intensificat cu adevărat jocul. Au plecat mai departe cu Infinix Hot. Este cu adevărat remarcabil ceea ce au făcut cu acest dispozitiv, și personal, sunt impresionat de telefon.

De asemenea, citiți: 3 niggle care nu s-au schimbat între Windows Phone 8 și Windows 10 Mobile

Caracteristicile și trucurile pe care le-au comprimat în acest dispozitiv oferă o valoare mai mare decât prețul său de cost. Faptul că Infinix a abordat problema insuficientă de memorie internă (o problemă comună cu telefoanele cu buget Android) este un mare plus.

În ceea ce privește valoarea pentru bani, acest telefon este un clasic! În această gamă de prețuri, nu există absolut niciun concurent. Este o furtună! Infinix Hot ia totul. Prietena ta noob sau cea mai tânără ar fi bucuroasă că le-ai dat cadou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu