Principal » general » Împușcături interioare: HTC One X versus Nokia 808 PureView

Împușcături interioare: HTC One X versus Nokia 808 PureView

general : Împușcături interioare: HTC One X versus Nokia 808 PureView

Momentul de azi, ochii mei erau treji. Somnul părea departe. Nu a fost o după-amiază luminoasă. Era acoperit de nori și soarele era ascuns în cea mai mare parte. Acolo, așezându-mă în pat în camera mea, am avut o inspirație bruscă pentru a face un alt schimb de focuri. Acesta a fost în jur de un sfert până la ora 5:00.

Ceea ce am făcut a fost să iau focurile, să focalizez (prin atingere) un anumit obiect și apoi să-i tăiat zona în fiecare împușcătură. Un X este în stânga pe toate imaginile.

Scena unu
Ambele camere sunt setate la 8 megapixeli în modul automat, cu bliț oprit și fiecare setat la modurile de fotografiere cu lumină slabă.

Puteți vedea cum 808 captează mult mai multă lumină și detalii.

Scena a doua
Ambele camere au încă 8 megapixeli și modul automat, dar cu blitz activat pentru ambele camere.

De interior,

Din nou, de data aceasta cu lanterna, modelul 808 operează pe One X. Flash-ul LED al acestuia din urmă se luptă pentru a ține pasul cu unitatea Xenon 808.

Iată ce arată ambele focuri de armă într-un colaj (nu există imagini în partea superioară și un X în stânga):

Nu există nicio competiție aici. Aș vrea să pot să-mi pun mâna pe un Lumia 920 și pe iPhone 5 și să-i ridic pe cei împotriva lui PureView 808.

100% mobil
Imaginile au fost decupate pe fiecare smartphone respectiv, deoarece ambii au suficientă ediție suficientă pentru editori. Colajele au fost create împreună cu Photo Grid HD pe HTC One X și acest articol a fost tipărit și încărcat în WordPress pentru Android pe același dispozitiv. Afișajul mult mai mare al HTC face mai ușor introducerea textului și formatarea.

De asemenea, citiți: LG L90 Dual D410 Revizuire: O mobilă impecabilă la jumătatea distanței

În esență, citiți un post pe blog în care EVOLUȚIA a fost făcută în totalitate pe două dispozitive mobile.

Comentariile vă rog!

Recomandat
Lasă Un Comentariu