Principal » general » Camera de filmat cu cameră interioară: 5800, E66, E90, i900 și T650i - partea 1

Camera de filmat cu cameră interioară: 5800, E66, E90, i900 și T650i - partea 1

general : Camera de filmat cu cameră interioară: 5800, E66, E90, i900 și T650i - partea 1
Concurenții
Am efectuat un test de cameră în interior în timpul orelor de program, care implică cinci telefoane, glisorul Nokia E66, comunicatorul Nokia E90, Nokia 5800 "Tube" și Sony Ericsson T650i (toate cele 4 fiind telefoane cu cameră de 3, 2 megapixeli) mega-pixel Samsung i900 Omnia.

Trebuie să mărturisesc că am făcut testul așteptând ca Omnia să câștige mâinile. După toate acestea, acesta se mândrește cu specificații mai mari decât celelalte. Dar am ajuns cu o surpriză câștigătoare de .... nope; Nu spun încă.

Unii ar întreba de ce comparăm un snapper de 5 megapixeli cu snappers de 3, 2 megapixeli. Poate că, poate, o astfel de comparație este necesară pentru a rupe "mitul megapixel".

Iată fotografiile preluate din test, astfel încât să puteți vedea singuri. Toate fotografiile sunt aproape de la aceeași distanță. În mod prestabilit, toate dispozitivele sunt setate pentru a bloca automat. Nu a fost făcută nicio reeșantionare sau atingere a rezultatelor obținute.

Nokia 5800:

Redarea de culori a modelului 5800 este destul de precisă, dar sufletul suferă în claritate și claritate. Există, de asemenea, o nuanță cremă la împușcat.

Nokia E66:

După cum vedeți, blițul Nokia E66 a produs un efect orbitos (cu o nuanță albă albastră), așa că am dat o altă lovitură fără bliț (știu înșelăciunea lui, dar ...):

E66 cu blitzul oprit
Cu blitzul oprit, modelul E66 produce o culoare mai precisă, dar din nou este dezamăgit de faptul că nu este atât de ascuțit.

Nokia E90:

Shot de E90
Nokia E90 produce o transmisie de culori aproape perfectă, claritate și claritate a imaginii. Foarte puțin pentru a găsi vina aici.

Samsung i900 Omnia:

Aproape de omnia marcată de blițul strălucitor
La fel ca și E66, împușcarea lui Omnia este afectată de blițul LED puternic, dar la o magnitudine mult mai mare. Deci, din nou, îi dăm oa doua șansă cu blitz-ul oprit:
Omnia a împușcat fără bliț
Cu blitzul oprit, Omnia produce o fotografie mai bună. Redarea culorilor este bună, deși nu este la fel de bună ca cea produsă de modelul E90. Imaginea nu este, de asemenea, foarte ascuțită. A fost o excursie dezamăgitoare de către Omnia5 mega-pixel snapper.

De asemenea, citiți: Smile lansează serviciul de internet 4G / LTE în orașul Benin

Sony Ericsson T650i:

Blițul lui T650i este cel mai orbitos
Blițul T650i este cel mai orbit, rezultând o imagine total dezactivată. Ok, bine, știi ce am făcut în continuare; nu-i așa?
T650i împușcat fără bliț
Da; am încercat din nou T650i cu blitzul oprit. În timp ce caracteristicile obiectului au fost acum vizibile, există încă multe dorințe din imaginea rezultantă.

concluzii

În acest test, câștigătorul clar este venerabilul Nokia E90 Communicator de 3.2 megapixeli (lansat în iunie 2007), urmat de Samsung i900 Omnia de 5 megapixeli. Aceasta este o mărturie clară că nu doar despre megapixeli. Alte variabile și factori de lângă megapixeli influențează performanța camerei.

În următorul test, vom face o nouă serie de fotografii de interior, dar dintr-o distanță de aproximativ 1-2 metri. Aici sperăm că acei concurenți cu lanternă luminoasă vor străluci un pic mai bine.

Așteaptă-te pentru partea a doua.

Recomandat
Lasă Un Comentariu