Principal » general » Actualizări incrementale ale aplicațiilor (Actualizări inteligente pentru aplicații) disponibile acum pe Android

Actualizări incrementale ale aplicațiilor (Actualizări inteligente pentru aplicații) disponibile acum pe Android

general : Actualizări incrementale ale aplicațiilor (Actualizări inteligente pentru aplicații) disponibile acum pe Android

Una dintre caracteristicile pe care Google le-a promis să le aducă la Magazinul Play este "Actualizări Smart App", care este în esență un termen care descrie actualizările incrementale ale aplicațiilor. În mod tradițional, atunci când există o actualizare pentru una dintre aplicațiile pe care le utilizați pe dispozitivul dvs. Android, actualizarea implică o re-descărcare a aplicației complete plus noile caracteristici. Actualizările de aplicații inteligente se îndepărtează de acestea și, în schimb, sunt descărcate numai noile caracteristici.

Da; aceasta este o veste bună pentru persoanele care utilizează un plan de date pe internet limitat, deoarece actualizările aplicațiilor vor fi acum mai mici - mult mai mici - decât erau. Din ce am auzit, Smart App Updates este disponibil pentru utilizatorii de Gingerbread și de mai sus.

Am verificat dispozitivul meu și se pare că acesta este cazul. Aplicația Android LinkedIn, de exemplu, are o dimensiune de 7, 37 MB, însă actualizarea disponibilă este de 4, 32 MB. Există o actualizare Gmail de 2, 72 MB, în timp ce aplicația Gmail instalată are o dimensiune mare de 19, 10 MB. Frumos. Mă duc să reduc în mod semnificativ datele de acum încolo.

Acum, vă rog să mă scuzați în timp ce mă duc să actualizez aceste aplicații. Am suspendat actualizarea lor de ceva timp

Recomandat
Lasă Un Comentariu