Principal » general » Editarea imaginilor pe mobil

Editarea imaginilor pe mobil

general : Editarea imaginilor pe mobil

Tip, editez și publică peste 90% din articolele mele pe un dispozitiv mobil. Aceasta include formatarea textului și încorporarea imaginilor. Ca atare, un editor de imagini este un must-have pentru mine pe dispozitivele mele mobile. Uneori, o imagine este prea mare pentru publicare și trebuie redimensionată sau o secțiune trebuie tăiată pentru a se concentra pe o anumită porțiune. Există momente în care trebuie să rotesc, să ajustrez contrastul sau să mă înșel cu imaginea în moduri diferite.

Rețineți că am acces la cel puțin două PC-uri. Cu toate acestea, în cea mai mare parte, eu nu pot fi deranjat să boot un PC și stai să facă toate acestea mai. Telefoanele mele se ocupă de sarcină convenabil, deci de ce deranjez?

Prima mea experiență în ceea ce privește editarea imaginilor pe un dispozitiv mobil a fost în gama de dispozitive smartphone Symbian ale Nokia. Editorii de imagini încorporați au fost atât de buni încât nu am avut nevoie să caut o aplicație terță parte. De atunci am folosit editorii de imagini pe iOS, Android, Maemo / MeeGo și BlackBerry. Până în prezent, este convingerea mea că editorul încorporat al Nokia este cel mai bun dintre editorii încorporați pe toate platformele smartphone.

Pe Samsung Galaxy S II, editorul de imagini încorporat, de exemplu, nu oferă redimensionarea imaginii. Cel puțin că mă aștept ca orice aplicație de editare a imaginilor să fie capabilă să redimensioneze. Decuparea va fi următoarea și orice altceva poate urma. În locul lui, am descărcat o aplicație terță parte numită "Photo Editor" din Magazinul Play. Este mult mai cuprinzător decât aplicația încorporată de Samsung.

BlackBerry nu oferă un editor de imagini încorporat și nu am reușit să găsesc o opțiune terță parte. Cu toate acestea, în PlayBook, folosesc aplicația terță parte cu numele "Photo Editor Ultimate Free". Este disponibil în BlackBerry AppWorld, este destul de cuprinzător și îndeplinește toate nevoile mele, imaginea de mai sus este o captură de ecran a aplicației în uz.

De asemenea, citiți: Fotografii din Lumia 950 / 950XL lansează mass-media în Lagos

Pe iOS, am folosit și o aplicație terță parte, numele pe care nu o mai amintesc.

În ansamblu, așa cum am spus mai devreme, editarea imaginilor pe mobil este esențială pentru munca mea. Aș fi handicapat fără asta.

Nu este vorba despre tehnologia mobilă
Tot continuu să spun că nu este vorba de tehnologia mobilă, ci de ceea ce faci cu ea. Efectuați o editare de imagini pe telefonul dvs. mobil? Dacă da, în ce scop? Ce aplicație sau o combinație de aplicații folosiți? Distribuiți-vă experiențele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu