Principal » general » Dacă linia Glo vă păstrează timpul de difuzare pentru utilizarea Internetului

Dacă linia Glo vă păstrează timpul de difuzare pentru utilizarea Internetului

general : Dacă linia Glo vă păstrează timpul de difuzare pentru utilizarea Internetului

Ați pus vreodată cartela SIM Globacom într-un smartphone nou, dar ați aflat că, deși sunteți abonat la un plan de date și aveți configurația APN GloFlat adecvată pe dispozitivul dvs., sunteți în continuare taxați pentru utilizarea internetului din timpul dvs. de antenă? Am avut această experiență pe câteva smartphone-uri Android și Windows Phone. Vestea bună este că în cele din urmă am spart piulița și am găsit soluția la această problemă.

Această problemă va fi deosebită pentru utilizatorii care au activat odată serviciul GloDirect pe liniile lor cu ani în urmă, înainte ca noile setări GloFlat să fie introduse, deși și câțiva utilizatori mai noi ar putea să-l experimenteze. Înapoi în acea zi, GloDirect a oferit servicii de internet mobil la tarife mai mici decât cele obișnuite, dar a fost plătit în plată. Facturarea a fost făcută din timpul de difuzare al utilizatorului. Se pare că, cu excepția cazului în care serviciul GloDirect este dezactivat, există ceva despre modul în care sunt construite câteva smartphone-uri care le fac să se blocheze și să o utilizeze, indiferent de ce alte setări sunt introduse în dispozitiv sau ce plan de date este abonat la.

Dacă observați că, în ciuda faptului că aveți setările GloFlat corecte pe dispozitivul dvs., timpul dvs. de difuzare este consumat atunci când utilizați servicii de internet, probabil că ați activat odată GloDirect pe linia dvs. și care creează un conflict pe linia dvs.

Soluţie

Pentru a rezolva această problemă, mergeți la cea mai apropiată priză GloWorld și solicitați dezactivarea GloDirect (cunoscută și sub numele de GloSecure). Odată ce acest lucru este făcut, sunteți înaltă și uscată și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul dvs. de antenă fiind debitat din nou pentru folosirea internetului.

De asemenea, citiți: Rant Weekend: scrisoare deschisă către toți producătorii de telefoane Android
Recomandat
Lasă Un Comentariu