Principal » general » Dacă primiți un comprimat, de ce ați avea nevoie de un smartphone?

Dacă primiți un comprimat, de ce ați avea nevoie de un smartphone?

general : Dacă primiți un comprimat, de ce ați avea nevoie de un smartphone?

M-am gândit puțin la dezvoltarea spațiului mobil. Până acum, aveam telefoane, apoi telefoane inteligente. Acum, avem și dispozitive tabletă (cu conectivitate în rețea încorporate).

Am petrecut cateva minute comparand caracteristicile Samsung Galaxy Tab si iPad-ul Apple, de exemplu (exista si RIM's PlayBook printre altele) - si intrebarea cu care ma descurc este: daca am un tablet ca Tab, de ce aș avea nevoie de un smartphone?

Pentru mine, ar fi logic să primim un dispozitiv mai de bază dedicat vocii și SMS-urilor, apoi să folosesc tableta pentru nevoile mele de computere mobile. Acest lucru ar elimina, de asemenea, problema de scurtă durată de viață a bateriei pentru telefonul meu mobil.

Nu sunt sigur că aș putea folosi un comprimat ca telefon. Imaginați-vă că puneți ceva de această dimensiune în cap. Salut? Salut? Nah. Nokia 9500 ar arăta elegant în comparație cu acești tipi!

Oh, dar există căști Bluetooth (și mai multă putere). Sau setul cu cascã plug-in. Poate. Sau în timp, o nouă tehnologie care ne permite să primim apeluri în capul nostru. Cine știe?

Ne îndreptăm spre locul unde am început cu ani în urmă - era de a purta două dispozitive, un telefon și un PDA? Sau vom lua convergența la nivelul următor și pur și simplu ne vom obișnui să purtăm tablete ca telefoane?

Nu; nu mă privi așa; Nu știu. Doar gândindu-mă cu voce tare. Nu pot da vina pe un tip.

Recomandat
Lasă Un Comentariu